A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA  
 Facultat de Traducció i d'Interpretació  La facultat  Deganat 
 Benvinguda
del degà 
Equip de deganat
Contacte
Competències


En nom de l'equip de Deganat, del professorat i del personal d'administració i serveis us donem la benvinguda a la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Posem a la vostra disposició tota l'oferta formativa de la Facultat, on podreu fer els estudis següents:
 
Graus
  • Grau d'Estudis d'Àsia Oriental amb especialitat en  japonès o xinès). Som l'única universitat del sud-oest d'Europa que ofereix estudis de grau, màster i doctorat en aquest àmbit.
  • Grau de Traducció i Interpretació (amb especialitat en alemany, anglès o francès). En aquest grau també podeu estudiar àrab, italià, japonès, portuguès, rus, xinès i, des del curs 2016-2017, romanès Som l'única universitat del sud-oest d'Europa que ofereix una oferta tan àmplia de llengües.
Màsters universitaris (més coneguts com a "oficials")
Màsters i postgraus propis de la UAB
Doctorat
 
Us encoratgem a conèixer més a fons tota aquesta oferta formativa remenant la pàgina web de la Facultat, on podreu comprovar també els avantatges de venir a estudiar amb nosaltres.
 
Tant si sou passavolants que no visitareu mai més aquesta pàgina com si sou estudiants que passareu uns quants anys a la Facultat, volem acabar aquest missatge donant-vos les gràcies per la vostra atenció. Si sou estudiants, permeteu-nos també que us desitgem una estada ben profitosa a l'Autònoma, on a més d'estudiar frenèticament podreu gaudir de l'oferta cultural del campus, prendre part en la seva intensa vida associativa i (molt important) participar activament en els òrgans de govern tant de la Universitat en general com de la Facultat en particular.Albert Branchadell i Gallo
Degà

Avisos de la Gestió Acadèmica

Reunions informatives de pràctiques pel curs 2017/2018

[23/05/2017]

Reunió informativa de l'assignatura Pràctiques Externes (101456) del Grau en Traducció i Interpretació pel curs 2017-2018.
Dijous 1 de juny de 2017. De 13 a 13.30h. Aula 001.

Reunió informativa de l'assignatura de Pràctiques Externes (101521) del Grau en Estudis de l'Àsia Oriental pel curs 2017/2018
Dimarts 6 de juny de 2017. de 12.30 a 13h. Aula 001.

Oberta la convocatòria d'accés als graus per canvi d'estudis

[02/02/2017] Per a poder accedir als estudis de grau des d'estudis universitaris estrangers, parcials o totals de sistemes educatius d’estats membres de la Unió Europea, o d’altres estats amb els quals s’hagi subscrit acords internacionals aplicables a l’accés a la universitat.

Període de sol·licitud: de l’1 al 31 de març de 2017 Llegir més

No oblidis mirar tots els avisos
Inici Mapa web
2017 Universitat Autònoma de Barcelona