A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA  
 Facultat de Traducció i d'Interpretació  La facultat  Deganat 
 Benvinguda
de la degana 
Equip de deganat
Contacte
Competències
Laura Santamaria

En nom de l'equip de Deganat, del professorat i del personal d'administració i serveis us donem la benvinguda a la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Posem a la vostra disposició tota l'oferta formativa de la Facultat, on podreu fer els estudis següents:

  • Grau en Traducció i Interpretació (amb especialitat en anglès, francès i alemany). En aquesta titulació podreu estudiar com a segones llengües estrangeres francès, alemany, xinès, japonès, rus, àrab, portuguès o italià. La nostra Facultat és l'única del sud-oest d Europa amb una oferta tan àmplia de llengües. Aquesta singularitat us permetrà triar la formació que considereu més adient per al vostre futur professional.
  • Grau en Àsia Oriental (xinès, japonès i coreà). Un altre tret distintiu és aquesta oferta en estudis d Àsia Oriental, única a tot l'Estat, ja que no hi ha cap altra universitat que ofereixi estudis de grau, màster i doctorat en aquest àmbit.
  • Màster en Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals . L' oferta d' estudis del màster us permet cursar un itinerari de recerca (en Àsia Oriental Contemporània o Traductologia i Estudis Interculturals), que us donarà després accés als estudis de doctorat; o bé un itinerari professionalitzador (en Interpretació, o bé en Traducció i Mediació Intercultural).
  • La Facultat acull també un conjunt de màsters i postgraus propis que són referent en els seus àmbits respectius.

Us encoratgem a conèixer més a fons els cursos de cada grau que us oferim a través de la pàgina web on podreu trobar informació sobre:

  • els cursos del programa de Traducció i Interpretació en traducció especialitzada (juridicoeconòmica, tecnicocientífica, audiovisual i literària);
  • l'expertesa del professorat en els àmbits de la traducció, la interpretació i els estudis en Àsia Oriental;
  • l'oferta de mobilitat a altres universitats per a estudiants de grau i postgrau;
  • la qualitat de les instal·lacions a les aules generals, multimèdia i a les cabines d'interpretació.

Us animem a participar durant els anys que passareu a la UAB en l'oferta cultural i de serveis que us ofereix aquesta universitat, ja que tenim el convenciment que us permetran completar la vostra formació durant aquesta etapa i que us ajudaran en la vostra vida professional. La UAB s'ha caracteritzat sempre per la voluntat d'oferir espais d'aprenentatge més enllà de les aules que permetin la formació basada en la col·laboració, la tolerància i el diàleg. És per això que també us encoratgem a prendre part de la vida associativa de la Facultat i de la UAB en general, per tal les vostres opinions siguin escoltades i siguin un enriquiment per a tota la comunitat universitària. Reiterem la nostra benvinguda i us desitgem uns anys profitosos a la UAB.

Laura Santamaria Guinot
Inici Mapa web
2016 Universitat Autònoma de Barcelona