A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual Facebook Twitter
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Ciències  La facultat  Alumnat 
 Assamblea i Associacions d'Estudiants 
Consell d'Estudiants
Dinamitzador de Centre i Programa d'Assessors d'Estudiants
Edifici d'Estudiants

Assemblea i Associacions

Són els òrgans de participació dels estudiants al centre: Les formen tots aquells estudiants interessats en discutir allò que els afecta.

Assemblea de Ciències-Biociències: L'Assemblea la forma qualsevol estudiant interessat en millorar les condicions docents del col·lectiu estudiantil de la Facultat. L'objectiu de l'Assemblea és conscienciar els estudiants sobre el que signifiquen les reformes educatives actuals i portar a l'àmbit de la Facultat diverses problemàtiques que afecten al jovent.

Pots contactar amb l'Assemblea mitjançant el correu electrònic: ciencies@moviments.net.

Associació d'Estudiants de Biologia (AEB): Neix amb la voluntat que tots els alumnes de la titulació puguin proposar activitats i projectes relacionats amb els estudis de Biologia. S'organitzen activitats d'informació acadèmica, de tipus didàctic (cicles de conferències, sortides de camp, cursos d'interès, concursos fotogràfics,...), i esdeveniments lúdics.

Per contactar, adreceu-vos a l'e-mail: aeb@uab.es

Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut (AECS): És una associació d'estudiants universitaris, de caire social, científic i cultural, prestadora de serveis a la joventut i creada en el si de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (ACMCB) i de la Societat Andorrana de Ciències (SAC). S'articula en Seccions Territorials, Seccions Acadèmiques i Grups de Treball.

E-mail: aecs@acmcb.es, web: www.aecs.org.

CRUAB: Si t'agrada el Rol, el Warhammer, els jocs d'estratègia o jugar en general, coneix les nostres activitats al web: www.cruab.uab.es o contacta per e-mail a: juntacruab@gmail.com.

 

Inici Mapa del Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona