Campus d'Arqueologia
i Paleontologia de la UAB

El projecte

Campus d'Arqueologia UAB

El Campus d’Arqueologia i Paleontologia de la UAB és una xarxa de jaciments arqueològics, equipaments municipals, museus i parcs arqueològics on la UAB desenvolupa la seva recerca i la seva docència.
 
La creació del Campus d'Arqueologia i Paleontologia de la UAB consolida la relació existent entre la UAB i diferents ajuntaments per tal de reconèixer els jaciments i les seves infraestructures associades (espais, equips, allotjament) com espai docent i de recerca de la UAB, i establir així una col·laboració estable entre les administracions locals i la UAB en el àmbit de la docència i la recerca. Aquest tipus de campus universitari amplia i millora la col·laboració de la Universitat amb el territori català i esdevé un element dinamitzador del patrimoni dels municipis i del territori, així com un pol de transferència del coneixement generat des de la recerca arqueològica.
 
Aquesta col·laboració s’ha fet palesa en la creació de diferents seus del Campus repartits pel territori i pels diferents tipus i cronologies de jaciments.