Detall d'activitat
16:00
Inici del Curs en Gestió i Qualitat de la Restauració Col·lectiva i Comercial
Descripció:
El curs pretén donar respostes a les necessitats de persones que han de gestionar empreses dedicades a la restauració col.lectiva i comercial.
Es facilitarà informació sobre els elements que intervenen en aquesta activitat:
- Funcionament de serveis de restauració col·lectiva i restauració comercial
- Atenció al client
- Implantació de processos productius per elaborar menús lliures d'alèrgens
- Gestió de proveïdors
- Aplicació de criteris de sostenibilitat.
Per a més informació i inscripcions, cliqueu sobre l'enllaç.
Ubicació: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Data: Divendres 16, Febrer de 2018 - 16:00h
Data fi: Divendres 16, Febrer de 2018 - 20:00h
Organitzador: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Telèfon: 935929710
Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat