A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Facebook Twitter YouTube LinkedIn
L'ESCOLA ESTUDIS FUTURS ALUMNES INTERCANVI INFORMACIÓ ACADÈMICA RECERCA EMPRESES
Imatge home facultat
Oberta convocatòria Beca Balsells
[
University of Colorado at Colorado Springs ofereix beques als estudiants d’últim curs dels graus de l’Escola d’Enginyeria.
Veure més
La FIB homenatja a la Universitat Autònoma de Barcelona
[
En el context dels actes del 40è aniversari de la FIB, la institució organitza el proper dimecres 21 de març de 2018 un acte d'homenatge a aquells que considera pioners de la informàtica, especialment pel que fa als inicis de la formació universitària en informàtica a Catalunya.
Veure més
Tres equips de la UAB, premiats a la final de la First Lego League
[] Els tres equips de la UAB que van participar a la Gran Final de la 12a edició de la First Lego League (FLL), l'11 de març a Logronyo, van ser guardonats amb el premi a la inspiració, a la millor entrenadora, i el Global Innovation Award. Veure més
Code with Purpose Hackathon: els estudiants s'enfronten als reptes globals amb la plataforma SAP Cloud
[
Imagineu si podeu aplicar solucions tecnològiques sofisticades i en temps real per connectar persones i recursos per pal·liar alguns dels majors reptes de la societat actual, tal com s'identifica als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (SDG). Acabar la fam, assegurar la salut i el benestar dels segments més vulnerables de la societat, oferint oportunitats de treball decent i creixement econòmic per a la població treballadora, on començaria? Quin tipus de solució crearies? A qui crearies? Tindria les habilitats tècniques i empresarials per fer que la solució fos possible?
Veure més
Més de 15.000 adolescents i educadors de Catalunya a l'edició 2018 del YoMo Barcelona
[
Quatre dies d'activitats interactives, tallers i conferències amb l'objectiu que els joves s'involucrin en les disciplines STEAM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Aquest és el que proposa Festival Yomo Barcelona 2018 (Youth Mobile Festival), que va reunir, del 27 de febrer al 2 de març, més de 15.000 adolescents i educadors de Catalunya.
Veure més
L'equip de la Universitat Autònoma de Barcelona rep el 3r premi de la competició VEX Robotics i VEX IQ Challenge
[
VEX Robotics Competition és una competició de robòtica educativa d'àmbit internacional, que ofereix als joves una oportunitat per acostar-se de manera lúdica i divertida a la tecnologia i l'enginyeria. Els estudiants, amb l'orientació d'un mentor, han de construir un robot innovador que superi un repte. Així, aprenen i demostren la seva capacitat de resolució de problemes, alhora que desenvolupen competències personals.
Veure més
Notícies
play play
Escola d'Enginyeria de la UAB TV3: Desenvolupen una depuradora urbana capaç de generar energia TV3: Projecte MELISSA El futur està aquí Testimonis Escola d'Enginyeria UAB buguroo en MEMEnginy 2015 Jaume Carrascosa: He triat la UAB perquè és una universitat de referència Descobreix FileMarker a l'Escola d'Enginyeria de la UAB Coneix l'Escola d'Enginyeria
Avís
Programa SICUE
[] Del 13 de febrer al 13 de març Veure més
Modificació de matrícula de Graus
[] NOVETAT
Els alumnes dels Graus poden fer l'automodificació de matrícula ON LINE. Veure més
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona