La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
25/05/2017
Voluntariat
Una cloenda per compartir experiències de l’acció social de la UAB
Participants dels diferents programes de la Fundació Autònoma Solidària valoren la feina feta durant el curs en un acte conduït pel periodista Jordi Llompart.
18/05/2017
Voluntariat
Més de 400 infants del programa CROMA visiten la UAB!
Els participants del programa socioeducatiu CROMA visitaran el campus i realitzaran activitats amb professors universitaris i voluntariat de la FAS d’àmbits molt diversos: tecnologia, ciència, dret, gènere, art...
05/05/2017
Programes Socials
S'inicia la selecció de monitors i monitores per al Campus Ítaca 2017
El primer torn del Campus Ítaca començarà enguany el 26 de juny i el segon finalitzarà el 14 de juliol. Durant aquest període, la FAS requereix un total de 18 monitors o monitores que seran referents dels grups de joves i 7 monitors o monitores acompanyants de transport. Les candidatures poden presentar-se fins el pròxim divendres 19 de maig.
16/05/2017
FAS
Ajuda'ns a descobrir punts singulars del campus!
L'Oficina de Medi Ambient de la UAB, en col·laboració amb la FAS, organitzen una ruta participativa pel campus de la UAB i necessiten la col·laboració de la comunitat universitària. 
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats