La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
20/01/2017
Programes Socials
Trobada sobre el paper dels mentors en el pas de la presó a la comunitat
Una trobada de mentors i mentores que participen al projecte “De la presó a la comunitat” serveix per intercanviar experiències del procés de mentoria i per conèixer de primera mà l'estat de la investigació. La jornada es va celebrar el 14 de gener al CaixaFòrum Barcelona.
21/12/2016
Cooperació
Publicades les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB
Es publiquen les bases reguladores de la Convocatòria XXXIV, adreçada a membres del PDI i PAS, i de la Convocatòria E2016-2017, dirigida a estudiants de postgrau, màster i doctorat. El Fons de Solidaritat de la UAB, que està gestionat per la FAS, promou accions de cooperació universitària amb països del Sud i activitats d’educació per al desenvolupament a la UAB. 
21/12/2016
Cooperació
Els transgènics, a debat a la Facultat de Veterinària
El 18 de gener es durà a terme a la Facultat de Veterinària el debat “Transgènics, pros i contres”. Comptarà amb les veus expertes de Joan Simó, llicenciat en Biologia (UAB) i doctor en Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia (UPC), i Miquel Vallmitjana, llicenciat en Biologia (UAB) i doctor en Biotecnologia (UAB), que en defensaran els pros i contres, respectivament.
22/12/2016
Voluntariat
Èxit de participació a la Cursa de la UAB
El passat diumenge 18 de desembre, un total de 2100 esportistes i 87 voluntaris/àries van participar a l’esdeveniment esportiu i solidari de la UAB en suport a la Marató de TV3. 
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats