La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
01/09/2016
Voluntariat
Suma’t a l’equip de voluntariat de la UAB
La FAS obre el curs oferint a estudiants i personal treballador de la UAB sumar-se a l’equip de voluntariat universitari. Les persones amb inquietuts socials i/o medi ambientals, amb ganes de conèixer gent, d’aprendre i de lluitar per al a justicia social acosteu-vos a la FAS per informar-vos dels programes de voluntariat en els quals podeu participar.
29/07/2016
Programes Socials
Revitalització de la ràdio de Quatre Camins
El centre penitenciari de Quatre Camins tornarà a engegar la seva ràdio. El projecte, que compta amb la col·laboració de la FAS i la Facultat de Ciències de la Comunicació, permet enfortir les aptituds comunicatives i socials de les persones internes.
05/07/2016
Discapacitat
UAB Impuls s'integra en la xarxa Incorpora, per a la inserció laboral de persones en risc d'exclusió
El programa UAB Impuls, que es desenvolupa conjuntament des del Servei d'Atenció a la Discapacitat - PIUNE i Treball Campus, ha passat a formar part de la xarxa Incorpora de l'Obra Social La Caixa i atendrà a persones en risc d'exclusió social de la UAB.
22/06/2016
A la matrícula, marca la casella que fa créixer la cooperació per al desenvolupament de la UAB
Arrenca la campanya que convida els i les estudiants de la UAB a marcar l'opció de fer un donatiu de 15 euros al Fons de Solidaritat en el moment de fer la matrícula universitària. El Fons finança projectes de cooperació i d'educació per al desenvolupament promoguts per la pròpia comunitat universitària.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats