La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
30/07/2014
FAS
Bon estiu 2014!
S'acosta l'agost i a la FAS marxem de vacances. L'oficina romandrà tancada el mes d'agost. Abaixem persianes per descansar i emprendre el nou curs amb més ganes que mai. Bon estiu!
28/07/2014
Voluntariat
Tancament i valoració justícia 2013-14
Augmenten el nombre de centres, d’activitats i de persones voluntàries a Justícia
El Programa de Justícia de la FAS, aquest curs, ha crescut en tots els sentits. Dos nous centres on per primera vegada s'hi ha desenvolupat activitats, noves activitats tant contínues com puntuals i més estudiants disposats a ser voluntaris i voluntàries.
24/07/2014
Discapacitat
Creix el nombre d’estudiants atesos pel PIUNE i varien les seves necessitats
Creix el nombre d’estudiants atesos pel PIUNE i varien les seves necessitats
El Servei d'Atenció a la Discapacitat de la UAB (PIUNE) ha atès aquest curs 167 estudiants amb discapacitat o amb necessitats educatives especials. El major nombre de persones assistides han requerit el servei degut a una discapacitat física. Malgrat això, els trastorns d'aprenentatge i específics són els que més creixen en els darrers anys. 
01/07/2014
Cooperació
Campanya 0,7% per col·laborar amb el Fons de Solidaritat 2014-15
Marca solidaritat a la matrícula i col·labora amb la cooperació per al desenvolupament
S'inicia la campanya del 0,7% per a promoure que l'alumnat de la UAB marqui la casella d'aportació de 15 € a la matrícula i col·labori en projectes de cooperació universitària pel desenvolupament a països del Sud.
© 2014 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats