La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
15/03/2017
FAS
Els alumnes de l’Institut Frederica Montseny, de tour per la UAB!
Els joves de 1r d’ESO del centre de Badia del Vallès que participen al programa Let’s Go! visiten el Campus per tal d’aprendre a realitzar una bona visita turística pel seu poble en un futur.
06/03/2017
Voluntariat
150 persones visiten Donant la Talla, l’activitat del 8M de la FAS
El voluntariat del programa de Salut, en motiu del Dia Internacional de les Dones, exposa a la Plaça Cívica una mostra de fotografies i història de 16 dones destacades per la seva trajectòria en el món acadèmic.
20/03/2017
Voluntariat
Estudiants de fisioteràpia de la UAB, voluntariat a la Zurich Marató Barcelona
Un grup de 32 voluntaris estudiants de fisioteràpia col·laboren en la 39a edició d’aquesta cursa com a massatgistes fisioterapeutes.
28/02/2017
Programes Socials
Joves de Badia intercanvien històries amb altres joves d'arreu del món
A través del programa socioeducatiu Let’s Go, nens i nenes de Badia del Vallès estan participant en el projecte internacional Global Story Bridges, una iniciativa que connecta joves d’arreu del món mitjançant l’intercanvi de vídeos i històries en anglès.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats