La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
29/07/2016
Programes Socials
Revitalització de la ràdio de Quatre Camins
El centre penitenciari de Quatre Camins tornarà a engegar la seva ràdio. El projecte, que compta amb la col·laboració de la FAS i la Facultat de Ciències de la Comunicació, permet enfortir les aptituds comunicatives i socials de les persones internes.
25/07/2016
FAS
Tanquem un mes per vacances d'estiu
Durant el mes d'agost les oficines de la Fundació Autònoma Solidària romandran tancades per vacances. Molt bon estiu per a tothom!
19/07/2016
Programes Socials
Finalitza el Campus Ítaca 2016
Un total de 388 joves que han acabat 3r d'ESO han participat al Campus Ítaca 2016, que va finalitzar el dijous 14 de juliol amb els actes de cloenda a la Facultat de Lletres i al Rectorat. Aquest programa socioeducatiu incentiva als joves a continuar els seus estudis a través d'aquesta estada universitària.
22/06/2016
A la matrícula, marca la casella que fa créixer la cooperació per al desenvolupament de la UAB
Arrenca la campanya que convida els i les estudiants de la UAB a marcar l'opció de fer un donatiu de 15 euros al Fons de Solidaritat en el moment de fer la matrícula universitària. El Fons finança projectes de cooperació i d'educació per al desenvolupament promoguts per la pròpia comunitat universitària.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats