La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
06/10/2016
Voluntariat
Let's go, el nou programa socioeducatiu de la UAB
Aquest curs, iniciem un nou programa socioeducatiu, Let's Go, que té per objectiu convertir Badia del Vallès com a ciutat promotora de l'anglès en els propers 4 anys. El primer pas consisteix en reforçar les classes d'anglès de 1r d'ESO dels dos insitituts del municipi mitjançant la formació del professorat i la incorporació a l'aula d'estudiants de la UAB.
19/10/2016
FAS
286 persones assisteixen a la preestrena d'Astral a la UAB
La preestrena del documental Astral, el nou film produït per l’equip del programa Salvados i que visibilitza la realitat de les persones refugiades, va aconseguir omplir la Sala de Cinema de la UAB en les dues sessions programades.
01/09/2016
Voluntariat
Suma’t a l’equip de voluntariat de la UAB
La FAS obre el curs oferint a estudiants i personal treballador de la UAB sumar-se a l’equip de voluntariat universitari. Les persones amb inquietuts socials i/o medi ambientals, amb ganes de conèixer gent, d’aprendre i de lluitar per al a justicia social acosteu-vos a la FAS per informar-vos dels programes de voluntariat en els quals podeu participar.
28/09/2016
Formació
Inscripcions obertes a les activitats amb reconeixement ECTS
La FAS ofereix aquest primer semestre dues activitats formatives que l'alumnat de la UAB podrà reconèixer amb 2 crèdits ECTS en cada cas. S'impartiran els mesos de novembre i desembre. 
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats