La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
28/11/2016
Programes Socials
Jornada sobre els drets de les persones refugiades i migrants
El 14 de desembre la UAB acollirà la “Jornada de Diàleg sobre Drets Humans i Asil", que comptarà amb una xerrada introductòria d‘Arcadi Oliveres i amb diferents espais de diàleg on les persones assistents podran debatre amb entitats com l'Escola de Cultura de Pau, Stop Mare Mortum i CCAR, entre d’altres.
28/11/2016
Voluntariat
Jornada de Dispositius de Reforç Escolar al Vallès Occidental
Aquesta jornada, que es celebrarà el 16 de desembre a l’Hotel Campus de la UAB, vol debatre sobre el present i el futur del reforç escolar. Hi participaran entitats, investigadors i representants de l’administració que presentaran experiències, reptes i orientacions per promoure l’èxit escolar als municipis del Vallès Occidental.
28/11/2016
Salut
Uneix-te a les activitats pel Dia Mundial de la lluita contra la Sida
La campanya "Estigma o estima, tu decideixes" arriba a la UAB amb motiu del Dia Mundial de la lluita contra la Sida. El grup de voluntariat de Salut de la FAS organitzarà un seguit d’activitats que es concentraran a la Plaça Cívica el matí del dia 1 de desembre.
21/11/2016
Voluntariat
El 3 de desembre arriba el Nostrum de la FAS!
La trobada de voluntaris i voluntàries de la Fundació Autònoma Solidària es celebrarà el proper dissabte 3 de desembre a Barcelona. Al Nostrum es reuneixen totes les persones que fan possible la FAS en una jornada lúdica de coneixença i de formació.  
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats