La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
27/05/2016
Voluntariat
Estudiants i professorat tanquen el curs de la FAS a l'acte de cloenda
Més de 150 persones es troben a l'acte de cloenda de curs de la FAS, dinamitzat per l'Albert Om, i escolten el testimoni de professorat i de voluntaris i voluntàries implicades en la Fundació. El curs 2015-16, la FAS ha arribat a més de 4.300 persones de 43 municipis.
23/05/2016
Programes Socials
La UAB obre la convocatòria de les Beques salari Ítaca – Banco Santander
L'alumnat que hagi finalitzat estudis de batxillerat o cicles formatius de grau superior durant el curs 2015-16 en un centre participant en alguna edició del Campus Ítaca pot sol·licitar, a partir del 6 de juny, una beca salari per realitzar el primer curs dels estudis de grau a la UAB.
18/05/2016
Cooperació
Resoltes les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB
La convocatòria XXXIII del Fons de Solidaritat adreçada a PDI i PAS s'ha resolt amb l'aprovació de deu projectes, entre els quals hi ha set accions de cooperació universitària amb països del Sud i tres iniciatives d'educació per al desenvolupament en l'entorn de la UAB. També s'ha resolt la convocatòria E2015-2016, adreçada a estudiants, amb l'acceptació de sis sol·licituds.
10/05/2016
Voluntariat
Programa Acollida, el nou voluntariat en suport a les persones refugiades
La comunitat universitària de la UAB pot participar des del mes de juny en els nous programes de voluntariat d'acompanyament lingüístic i social creats en el marc de la iniciativa #UniversitatsRefugi amb l'objectiu de garantir la inclusió integral de persones sol·licitants de protecció internacional.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats