A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    UNITATS DOCENTS    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Medicina  Informació acadèmica  Targeta d'estudiant  Número pin 

Targeta d'estudiant

  • La targeta de la UAB és una eina d’identificació i d'acreditació única per als membres de la comunitat universitària, que et dóna accés lliure als diferents serveis de la Universitat. Per obtenir-la has de portar una fotografia en color mida carnet, de qualitat, i omplir el formulari quan et matricules per primera vegada a la UAB. La targeta és vàlida durant tots els teus estudis.
    També tens la possibilitat de vincular la targeta a certes prestacions financeres. La vinculació financera és una decisió personal i revocable en qualsevol moment. Si no la vincules, pots recollir-la al Suport Logístic i Punt d'Informació del teu centre, en cas contrari, CatalunyaCaixa t'informarà del punt de recollida. Recorda que has de portar el document d'identitat (DNI, NIE o passaport) original i vigent.

    Amb el número d'identificació universitari (NIU) que apareix a la targeta i la paraula de pas, que pots generar en aquest enllaç, podràs accedir a la intranet de la UAB o fer servir la secretaria virtual (consulta de notes i expedient acadèmic, accés al Campus Virtual, etc.)
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2017 Universitat Autònoma de Barcelona