A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    UNITATS DOCENTS    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Medicina  Informació acadèmica  Targeta d'estudiant  Incidències 

Targeta d'estudiant

  • La targeta de la UAB és una eina d’identificació i d'acreditació única per als membres de la comunitat universitària, que et dóna accés lliure als diferents serveis de la Universitat. Per obtenir-la has de portar una fotografia en color mida carnet, de qualitat, i omplir el formulari quan et matricules per primera vegada a la UAB. La targeta és vàlida durant tots els teus estudis.
    També tens la possibilitat de vincular la targeta a certes prestacions financeres. La vinculació financera és una decisió personal i revocable en qualsevol moment. Si no la vincules, pots recollir-la al Suport Logístic i Punt d'Informació del teu centre, en cas contrari, CatalunyaCaixa t'informarà del punt de recollida. Recorda que has de portar el document d'identitat (DNI, NIE o passaport) original i vigent.

    Amb el número d'identificació universitari (NIU) que apareix a la targeta i la paraula de pas, que pots generar en aquest enllaç, podràs accedir a la intranet de la UAB o fer servir la secretaria virtual (consulta de notes i expedient acadèmic, accés al Campus Virtual, etc.)
Serveis
Número PIN
 Incidències 
Observacions

Pèrdua o robatori de la targeta: posa't en contacte ràpidament amb CatalunyaCaixa, trucant al telèfon 93 479 99 14 (horari de 8 h a 22 h de dilluns a diumenge), fora d'aquest horari, comunica-ho a Servired al telèfon 902 192 100.

Anul·lació de les utilitats financeres: sol·licita la cancel·lació de la Llibreta Jove a qualsevol oficina de CatalunyaCaixa. No es quedaran la targeta d'estudiant, només n'anul·laran les opcions financeres associades.

Incidències diverses: qualsevol incidència pots comunicar-la, si la targeta no està vinculada financerament, mitjançant aquesta web. Si està vinculada financerament caldrà fer-ho a través de l'Oficina de CatalunyaCaixa que hagis escollit.

Canvi de dades (foto, nom): comunica-ho a l'SLIPI del teu centre.

Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2017 Universitat Autònoma de Barcelona