A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    UNITATS DOCENTS    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Medicina  Informació acadèmica  Assegurança escolar  En cas d'accident 

Què és l'assegurança escolar?


L'assegurança escolar és obligatòria per a tots els estudiants de menys de 28 anys. L'abonament de la quota corresponent l'has de fer en el moment de la matrícula. Si no ets estudiant de la Unió Europea, també has de tenir la targeta d'estudiant extracomunitària.

Cobertura
 En cas d'accident 
Sol·licitud de prestacions
Documentació
Incompatibilitats de les prestacions

Si pateixes algun accident, pots acudir a tots els centres de la sanitat pública o a qualsevol dels centres mèdics concertats amb l'assegurança escolar detallats més endavant. En el cas d'acudir a algun centre sanitari no concertat, l'assegurança escolar abonarà les factures segons tarifes establertes i la diferència l'haurà d'abonar l'estudiant.

Si a causa de la gravetat de l'accident no poguessis escollir un centre concertat, podràs ser atès en qualsevol centre privat i abonar les despeses ocasionades, i podràs sol·licitar-ne el reintegrament a l'assegurança escolar. L'inspector mèdic de l'assegurança valorarà la urgència i la gravetat de l'accident per tal d'abonar la totalitat de les despeses o aplicar les tarifes vigents de l'assegurança.

Informació relacionada
Cercador de centres sanitaris
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona