A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    UNITATS DOCENTS    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Medicina  Informació acadèmica  Assegurança escolar  Cobertura  Pràctiques acadèmiques 

Què és l'assegurança escolar?


L'assegurança escolar és obligatòria per a tots els estudiants de menys de 28 anys. L'abonament de la quota corresponent l'has de fer en el moment de la matrícula. Si no ets estudiant de la Unió Europea, també has de tenir la targeta d'estudiant extracomunitària.

 Cobertura 
En cas d'accident
Serveis que ofereix
Àmbit territorial
Període de cobertura

Si fas pràctiques en empreses o institucions externes a la UAB o sortides acadèmiques fora del campus de l'Autònoma, sempre et cobreix l'assegurança escolar si es tracta de pràctiques o sortides autoritzades pel teu centre docent. En el cas de les pràctiques, la cobertura t'inclou els accidents ocasionats tant a l'empresa o a la institució on realitzis les pràctiques com els desplaçaments d'anada i de tornada. Ara bé, aquestes pràctiques no poden constituir una activitat laboral que doni peu a ser incloses en un altre règim de la Seguretat Social.

Si ets estudiant major de 28 anys i realitzes pràctiques o sortides autoritzades fora de l'àmbit de la UAB, t'hauràs de subscriure a algun altre sistema d'assegurança pública o privada.

Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona