A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    UNITATS DOCENTS    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Medicina  Informació acadèmica  Accés des de preinscripció  Acreditació experiència laboral 
Batxillerat
CFGS
Batxillerat Internacional
Majors 25 anys
Majors 45 anys
 Acreditació experiència laboral 
Titulats universitaris

Estudiants internacionals: no residents i no comunitaris


Aquest és un accés per a estudiants que volen fer estudis oficials de grau en les universitats públiques catalanes i que compleixen els següents requisits:

Requisits

  • Per sol·licitar una plaça a una titulació de la UAB, segons l’oferta publicada enguany, has de complir els següents requisits: disposar del batxillerat homologat expedit per un país que no pertanyi a la Unió Europea i que no tingui un conveni vigent amb l’Estat espanyol, no gaudir de la nacionalitat d’un estat de la Unió Europea i no disposar de la residència a l'Estat espanyol.
  • Per sol·licitar una plaça a una titulació d’una escola adscrita a la UAB, segons l’oferta publicada enguany, només has d'estar en possessió del batxillerat homologat expedit per un país que no pertanyi a la Unió Europea i que no disposi d’un conveni vigent amb l’Estat espanyol.
  • En el cas que vulguis accedir a titulacions de l’oferta publicada enguany per als estudis que tinguin places vacants després de la preinscripció de setembre (consulta-les aquí), només serà necessari el batxillerat homologat expedit per un país que no pertanyi a la Unió Europea i que no disposi d’un conveni vigent amb l’Estat espanyol.
Tràmits
  • En primer lloc, en cas de no tenir el títol homologat de batxillerat hauràs de tramitar aquesta homologació a través del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per a més informació, pots anar al web estudiar a Catalunya de la Generalitat.
  • En segon lloc, una vegada tinguis el títol homologat, hauràs de demanar accés als estudis de grau a través de l’Oficina d’Accés a la Universitat. Per a més informació, consulta el web accesnet de la Generalitat.
  • En tercer lloc, una vegada l’Oficina d’Accés a la Universitat t'ha assignat una plaça, hauràs de contactar amb la gestió acadèmica del centre que imparteix la titulació per tal de consultar el dia de matrícula i el procediment.
Oferta de places
Consulta l'oferta de places en aquest document.

Calendari provisional
Les sol·licituds es podran presentar durant tot l’any a través del portal d’accesnet.gencat.cat.

Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona