UAB

Presentació

Propera Sessió Informativa: FIRA DE MÀSTERS DE CIÈNCIES I BIOCIÈNCIES
Dia:    4 de maig de 2017
Horari:    14:00-15:00
Lloc:    Hall central de l’Edifici CLa finalitat del màster de Neurociències és oferir una formació integral en el camp de les neurociències cobrint àrees bàsiques com la neuroanatomia i la neurobiologia, la neuroquímica, la neurofarmacologia, i la neurofisiologia, i la cognició i el comportament. Així mateix, també s'aprofundirà en el camp de les malalties neurodegeneratives i la regeneració nerviosa. El màster de Neurociències també té un component experimental molt important que permetrà a l'estudiant integrar-se en un grup de recerca, amb l'objectiu d'introduir-lo en el món de la recerca neurocientífica.

Les persones que vulguin cursar aquest màster poden beneficiar-se d'una de les beques que concedeix La Fundació Catalunya-La Pedrera destinades a la realització de màsters oficials. Per aquest màster es concedeix un ajut dotat amb 5.000 euros. Per accedir-hi, cal tenir un expedient acadèmic excel·lent i la nacionalitat espanyola, i cal cursar el màster a dedicació completa.

Sortides professionals

El destí professional dels alumnes del màster serà la investigació en neurociència bàsica i aplicada: laboratoris de centres d'R+D acadèmics, de recerca del sector biosanitari, biotecnològic o clínic dedicats a l'estudi del sistema nerviós i de les seves malalties.

Horaris

Matí i tarda.

Màster Oficial UAB

40 places
Presencial.
Crèdits:
60 ECTS
Inici de la preinscripció 13/01/2017
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2016-2017
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2017-2018
Centre: Facultat de Biociències
http://www.uab.cat/biociencies/
Idioma:Castellà (60%) i Anglès (40%)

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://pagines.uab.cat/masterneurociencies/