Programes Específics per a Estudiants Internacionals

Tenen com a objectiu promocionar les activitats docents de la UAB internacionalment i crear programes docents ad-hoc per al públic internacional.

Sobre la Fundació UAB

Agència de Promoció d'Activitats i de Congressos

Comercialitza l'oferta UAB Campus, i s'encarrega d'assessorar, organitzar i coordinar les activitats que es duen a terme en els diversos campus de la UAB.

Sobre la Fundació UAB

Casa Convalescència

Edifici singular, situat al recinte de l'Hospital de Sant Pau, on tenen seu diverses institucions i es fan tota mena d'actes, cursos i celebracions.

Sobre la Fundació UAB

Plaça Cívica

El principal centre de serveis i de comerços del Campus. També acull el Punt d'Informació INFOUAB, l'Edifici ETC i l'International Welcome Point.

Sobre la Fundació UAB

Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Imparteix una oferta docent innovadora amb estudis universitaris de grau, master i postgrau i formació continuada en l'àmbit de la prevenció i la seguretat integral.

Sobre la Fundació UAB

Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Iniciativa docent única a l'estat espanyol, imparteix el Màster en Arxivística i Gestió de Documents i una amplia oferta de formació continuada.

Sobre la Fundació UAB

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

El centre pioner en formació turística i hoteleria, imparteix graus, màsters, postgraus i cursos. Disposa de l'Hotel Campus per les pràctiques dels estudiants.

Sobre la Fundació UAB

Fundació Autònoma Solidària

Té com a missió contribuir a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària.

Sobre la Fundació UAB

Escola Doctor Robert

Centre de formació continuada i de postgrau en ciències de la salut.

Sobre la Fundació UAB

Hospital Clínic Veterinari

Ofereix un servei extern a veterinaris i ciutadans i col·labora amb la Facultat de Veterinària de la UAB, donant suport a la docència amb casos clínics.

Sobre la Fundació UAB

UAB Idiomes Barcelona

El centre d'ensenyament de llengües de la UAB a la ciutat de Barcelona. Ubicat a Casa Convalescència, al recinte de l'Hospital de Sant Pau, ofereix un ampli ventall d'idiomes i modalitats.

Sobre la Fundació UAB

Fundació Salut i Envelliment UAB

Té com objecte el foment i la realització d'activitats dins l'àmbit de les ciències de la salut, de l'envelliment i de l'atenció socio-sanitària.

Sobre la Fundació UAB

Vila Universitària

El conjunt residencial del campus de la UAB, amb 812 apartaments i una capacitat total de 2193 places. Compta amb piscina, camp de futbol, pista de vòlei platja i diversos comerços i serveis.

Sobre la Fundació UAB

Fundación Wassu

Organització de vocació internacional que, a través de la recerca aplicada a la transferència del coneixement, actua per a la prevenció de la mutilació genital femenina.

Sobre la Fundació UAB

UAB Formació Professional

UAB Formació Professional

CFGS amb qualitat universitària i acreditació en anglès i francès: Comerç Internacional.

Sobre la Fundació UAB

Activitats destacades

El software Miramon esdevé d'ús lliure

El catedràtic de Geografia de la UAB, investigador del CREAF i coordinador del Màster Oficial en Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica de FUABformació, Xavier Pons, és el creador del software Miramon, un dels Sistemes d'Informació Geogràfica més utilitzats, que des del setembre de 2017 s'ofereix gratuïtament a la comunitat educativa d'arreu del món. Més informació