Història

Composició del fons

La Biblioteca d’Humanitats reparteix el seu fons en dos edificis diferenciats: d’una banda, trobarem els títols de publicacions periòdiques d’història a la Sala de Revistes, Edifici B (davant de l’Auditori).

De l’altra, a la planta primera de la Biblioteca d’Humanitats (Edifici L) hi trobem les monografies corresponents al fons d’història: tant pel que fa als llibres d’història, classificats amb els números que van del 930 al 999, com altres epígrafs d’història, que tot i estar a la primera planta, tenen altres números de la CDU: per exemple, la història econòmica (338), la història militar (355)…

El material audiovisual i electrònic (CD-Rom, CD, VHS, DVD, microfilms, microfitxes…) es troba a la tercera planta, a la Mediateca, així com els aparells necessaris per fer-ne la consulta.

Al Dipòsit hi trobareu treballs de recerca, tesis, llibres editats abans de 1950, llibres de gran format, fulletons, etc.

El fons digital accessible en línia el podeu consultar a través del catàleg, ja siguin llibres electrònics, revistes electròniquesbases de dades... També disposeu de Trobador+, portal d’accés als recursos electrònics de les biblioteques de la UAB.

Us proposem una sèrie de guies generals que us ajudaran a trobar els materials de la biblioteca:

Guia de la Biblioteca d’Humanitats

Guia del préstec

Com trobar documents al catàleg de les biblioteques UAB

Hi ha moltes altres guies d’ajuda que ofereix el Servei de Biblioteques UAB.