La UAB, millor universitat de l’Estat en Ciències Ambientals La 5a edició del rànquing I-UGR destaca també la UAB com la millor universitat en Geografia i Veterinària i la segona de l’Estat en altres nou disciplines i en cinc camps generals del coneixement.
[+]
Joan Martínez Alier, Joan Rieradevall i Tomàs Molina, protagonistes del primer Fòrum Mongrofa Economia i Medi Ambient El proper dissabte 12 de juliol se celebrarà a Mongofra (Menorca) el primer Fòrum Mongofra Economia i Medi Ambient, que comptarà amb xerrades dels doctors Joan Martínez Alier i Joan Rieradevall, així com del meteoròleg de TV3, Tomàs Molina.
[+]
Estudiants UAB La UAB aprova el programa d'ajuts a l'estudi per al curs 2014-2015 La UAB ha aprovat el programa d'ajuts a l'estudi per al curs 2014-2015. Entre les diferents modalitats, destaquen els ajuts de col·laboració, els ajuts a l'estudi per a situacions sobrevingudes, les estades de pràctiques a la UAB o les d'ajuts a l'estudi per a situacions d'Emergència, entre d'altres. [+]
L'edifici ICTA-ICP estrena l'exposició 'Earth Observation' amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, aquest dijous 5 de juny s'ha inaugurat l'exposició Earth Observation al nou edifici de l'ICTA-ICP. La mostra proposa una interpretació d’un recull d’obres d’art del segle XX i el diàleg amb imatges d’observació de la Terra. [+]
Aquest estiu, arriba la "Summer Term-Universitat d'Estiu" a la UAB La UAB no tanca a l’estiu, i obre les seves portes durant el juliol i setembre, fora del període lectiu. Els estudiants de batxillerat, futurs universitaris o actuals estudiants podran formar-se a la Summer Term-Universitat d'Estiu, una oferta pionera, a l’estil de les “Summer Schools” de les universitats anglosaxones.
[+]
 

 

 

2014 Universitat Autònoma de Barcelona