A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
 L'ESCOLA    FUTURS ALUMNES    ESTUDIS    FORMACIÓ CONTINUADA    INFORMACIÓ ACADÈMICA  
 Escola de Prevenció i Seguretat Integral  Futurs alumnes  Preinscripció 

Preinscripció universitària estudis de GRAU


Instruccions per a la formalització de la preinscripció

· Entreu a la pàgina web https://accesnet.gencat.cat.
· Introduïu el DNI amb lletra o el NIE.
· Doneu-vos d'alta d'usuari del portal: empleneu les dades personals, el perfil acadèmic i altres dades d'interès, i trieu el codi accesnet (contrasenya). Aquest codi ha d'estar format, com a mínim, per vuit caràcters i ha de contenir majúscules, minúscules i números.
· Empleneu tots els apartats de la preinscripció: altres dades, dades acadèmiques, dades estadístiques i preferències (centres d'estudi).
· Imprimiu el comprovant de la preinscripció universitària.
· Entregar, si s'escau, la documentació relativa als estudis que donen accés a la universitat.
 
Important: S’ha de comprovar que la preinscripció quedi correctament validada i no s’hagi d’entregar cap documentació a l’Oficina d’Orientació per l’Accés a la Universitat.
És convenient que l'estudiant s'asseguri que la preinscripció que ha formalitzat ha estat correctament gravada per l'aplicació informàtica.

La preinscripció s'ha gravat correctament quan, en imprimir-la, hi apareixen la data i l'hora de gravació. Si no hi apareixen aquestes dades cal tornar a gravar la preinscripció o aquesta no podrà ser inclosa en el procés d'assignació de places. Els estudiants s'han de guardar una còpia impresa de la preinscripció, que necessitaran presentar en cas de fer qualsevol reclamació.

Per qualsevol problema amb el codi d’accés del portal ACCESNET adreceu-vos a l’Oficina d'Orientació per a l'Accés a la Universitat:

Via Laietana, 2
08003 Barcelona
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Telf.: +34 93 223 03 23 / +34 93 223 25 91
Bústia de contacte
Mapa del web Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona