Fons i equipaments


Les biblioteques de la UAB us ofereixen un ampli ventall de documents relatius als àmbits de docència i recerca de la Universitat. Podeu consultar, entre d'altres, llibres, publicacions periòdiques, microformes, mapes, DVD ... de manera presencial o també accedir als recursos d'informació electrònics que les biblioteques posen a la vostra disposició a través d'aquest mateix web.

La consulta d'alguns d'aquests materials requereix aparells específics. Les biblioteques estan dotades d'aquests equipaments (ordinadors de consulta, reproductors de microformes, reproductors de vídeo/DVD, ...) i també d'espais que podeu utilitzar pel treball individual o en grup.

Per a saber quin fons tenim, on està ubicat i com podeu accedir-hi, consulteu el catàleg de les biblioteques. Teniu la guia de Com consultar el catàleg i localitzar un document, que us pot servir d'ajuda. A la pàgina Recursos disposeu d’altres eines per accedir a diferents fons de la UAB, com Trobador+ que permet cercar a la col·lecció de recursos digitals.

Per a conèixer els equipaments de que disposa cada biblioteca, consulteu les seves pàgines web i les normatives d'ús que trobareu a la pàgina sobre els diferents espais.

Catàleg
Cerca a:

Web mòbil

 Accés des de fora de la UAB als recursos digitals Pregunt@ Servei d'informació de les biblioteques - UAB