La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
18/10/2017
Discapacitat
Beques accessibles per als estudiants de la UAB
La FAS, mitjançant el PIUNE, col·labora activament en la inclusió sociolaboral de persones amb capacitats diverses informant de beques com les de la Fundación Universia i la Fundación ONCE-CRUE. Durant les properes setmanes, qualsevol estudiant amb discapacitat pot presentar la sol·licitud i beneficiar-se d’aquests ajuts.
16/10/2017
Cooperació
Nova plaça tècnica a l’àrea de Cooperació i Educació pel Desenvolupament de la FAS
L’entitat obre una nova plaça tècnica vinculada al projecte “Enfortiment de la universitat com a agent de canvi en pro dels drets de les persones refugiades i migrants” que s’està duent a terme des de l’Àrea de Cooperació i EpD. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 25 d’octubre de 2017
05/10/2017
Formació
Nous tallers de formació amb reconeixement de crèdits ECTS
La FAS oferta dos nous tallers de cooperació i salut de cara al primer semestre del curs 2017-2018. Aquestes activitats ofereixen als estudiants de la UAB una formació en paral·lel als seus estudis curriculars.
12/09/2017
Voluntariat
El Comando Voluntariat pren la UAB per transformar la societat
La FAS presenta la nova campanya destinada a sumar voluntàries i voluntaris als programes de l’entitat. Sota l’eslògan “Voluntariat per a la transformació social”, aquesta estratègia és una aposta clara pel treball en comú amb la missió de despertar consciències i construir una societat inclusiva.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats