La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
15/06/2017
Programes Socials
385 joves participen al Campus Ítaca 2017
El programa socioeducatiu Campus Ítaca es desenvolupa al Campus de Bellaterra de la UAB durant els mesos de juny i juliol i té per objectiu donar més oportunitats a adolescents en situació econòmica desfavorable i amb un bon rendiment acadèmic per tal de motivar-los a continuar els seus estudis.
15/06/2017
FAS
Preinscripcions obertes als mínors de Gènere i Desenvolupament Sostenible
La UAB oferirà el curs vinent una nova edició del Mínor en Estudis de Gènere i del Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global, que tenen per objectiu aprofundir en el coneixement i l’anàlisi de fenòmens complexos des d’una perspectiva global i crítica.
15/06/2017
FAS
La UAB premia els Treballs de Fi de Grau que promouen la transformació social
Es convoquen dos premis per a treballs de fi de grau del curs 2016-2017 que tractin temàtiques entorn la igualtat de gènere i la no discriminació o el desenvolupament sostenible i la justícia global.
22/06/2017
Col·labora
Fes un voluntariat i Mulla't per l'Esclerosi Múltiple
Durant el cap de setmana del 8 i 9 de juliol, pots fer un voluntariat per l’ Esclerosi Múltiple. La Fundació Autònoma Solidària (FAS) i el Servei d'Activitat Física de la UAB (SAF) organitzen un seguit d’accions per a recaptar fons per la campanya “Mulla't per l'Esclerosi Múltiple”. 
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats