La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
30/07/2018
Voluntariat
Imatge del treball final de grau de la Nerea Lopez sobre el voluntariat sociosanitari
La FAS ha acollit un TFG que analitza les motivacions del voluntariat hospitalari
Què fa que una persona decideixi participar en un programa de voluntariat? Què la motiva a continuar? Què se’n endú de l’experiència? Aquesta i altres qüestions es resolen al Treball Final de Grau de la Nerea López, estudiant de Psicologia i exalumne de l’assignatura de Pràctiques Integrades, on va dissenyar aquest projecte acollit pel Programa Sociosanitari.
23/07/2018
Programes Socials
Acte de cloenda del programa Mentoria Juvenil de Sabadell
Punt i final al programa de Mentoria Juvenil a Sabadell
La FAS finalitza la seva col·laboració amb el projecte després de dos anys de pilotatge i consolidació. Juntament amb l’Ajuntament de Sabadell i l’Institut Jonqueres, el programa de voluntariat universitari tenia l’objectiu d’incentivar els joves de secundària a continuar la seva trajectòria formativa.
20/07/2018
FAS
Plaça tècnica cooperació
Publicades les ofertes de pràctiques extracurriculars per a estudiants
La FAS oferta un total de 30 places per a l’estudiantat de la UAB que tingui interès en fer pràctiques extracurriculars durant el curs 2018-2019. Aquestes places estan vinculades a les àrees de voluntariat, cooperació, discapacitat i comunicació i romandran obertes fins la primera setmana de setembre.
20/07/2018
Cooperació
La FAS ha acompanyat a l'estudiant durant la seva estada a la UAB
Impuls per a que dones africanes puguin estudiar a la UAB
En el marc de l'acord de col·laboració signat per la Fundación Mujeres por África i la UAB, l'estudiant Sylvia Nana Ohenewah, procedent de Ghana, ha pogut gaudir d'una beca per cursar el Màster en Ciència Política a la UAB durant el curs 2017-2018. La FAS ha coordinat l’acollida de l’estudiant i l’acompanyament durant la seva estada al Campus.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats