La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
16/03/2018
Salut
Participa a la V edició del concurs de relats eròtics
La celebració de Sant Jordi al Campus comptarà un any més amb el concurs de relats eròtics de la FAS. Les persones que participin en les categories de prosa, poesia o piulada poden guanyar nombrosos premis relacionats amb l’erotisme i la sexualitat. Es podran enviar els textos fins el 16 d’abril.
13/03/2018
Voluntariat
El voluntariat de la UAB present a la Marató de Barcelona
La 40ena edició de la Marató de Barcelona va comptar amb la col·laboració dels estudiants de Fisioteràpia de la UAB. Una quarantena de voluntaris i voluntàries van donar suport a la recuperació física de les persones participants a la cursa amb tractaments musculars específics.
05/03/2018
Formació
Obertes les inscripcions del “Taller de drets humans, migracions i asil”
La Fede acollirà una nova edició del taller sobre protecció internacional i migracions des d’una perspectiva de drets humans. Aquesta formació, coordinada per la FAS, comptarà amb entitats com Associació Ambdrets, l’Escola de Cultura i Pau, Irídia o el CCAR, entre d’altres. L’activitat podrà ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS.
27/02/2018
Cooperació
Seminari sobre Economia crítica a la UAB
La Facultat d’Economia i Empresa enceta un seminari de set sessions conduit per Taifa i que vol apropar-se a l'economia des d'una perspectiva diferent de la neoclàssica. El 22 de febrer es va fer la presentació del seminari a càrrec de Miren Etxezarreta
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats