A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Imatge Twitter_plana principal
 LA FACULTAT    FUTURS ALUMNES    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Estudis  Matemàtiques  Material del curs 
Imatge Propedèutic Matemàtiques

La Facultat d'Economia i Empresa oferirà aquest any 2017 dues Accions Propedèutiques de Matemàtiques. L’objectiu és situar als futurs estudiants en un nivell adequat de Matemàtiques que els permeti seguir amb més fluïdesa les assignatures de Matemàtiques que s’imparteixen durant el primer i segon semestre del primer curs a la nostra Facultat.

A fi que l'estudiant que accedeix als Graus de la nostra Facultat pugui valorar quina acció propedèutica l'interessa, li proposem que realitzi una prova d'autoavaluació. Aquesta prova només serveix per que l'estudiant valori els seus coneixements i no serà utilitzada per part de la Facultat.

Les accions que s'ofereixen són:

  • Acció Propedèutica 1:
Curs on-line, adreçat a aquells alumnes que tenen una formació en matemàtiques suficient per a seguir els cursos de Matemàtiques de la Facultat però que volen refermar conceptes o senzillament preparar-se per al nou curs.
  • Acció Propedèutica 2:
Curs propedèutic presencial de matemàtiques, adreçat a aquells estudiants que tenen mancances de formació en matemàtiques.
Es recomana que abans de matricular-se al Curs propedèutic presencial de matemàtiques s'hagi fet la prova d'autoavaluació.
.
Informació General
Professors, grups i aules
 Material del Curs 

Material del Curs


Llistes de problemes
  • Tema I: Introducció  ( .pdf)
  • Tema II: Càlcul diferencial  ( .pdf)
  • Tema III: Càlcul integral  ( .pdf)
 
Mapa del Web Inici Contactar
2018 Universitat Autònoma de Barcelona