Tots els estudis

El grau en Geografia i Ordenació del Territori està en procés d'extinció per la creació del Grau en Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial que començarà el curs 2018-19

Curs 2018-19

Horaris de les assignatures del NOU Grau en Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial
1r curs

Curs 2018-19
Horaris de les assignatures obligatòries i optatives programades pel curs 2017-18 del Grau de Geografia i Ordenació del Territori
2n i 3r curs
4t curs

Llistat Optatives


Pràctiques externes
Treball Final de Grau


Sortides de camp
Geografia presencial

Geografia en Xarxa


El grau de Geografia i Ordenació del Territori forma professionals del Territori. Per fer-ho, connecta les ciències socials i les naturals per abordar les dinàmiques econòmiques, socials, culturals, paisatgístiques i mediambientals actuals a diferents escales geogràfiques que expliquen des d’allò global fins als àmbits més propers. Aquest coneixement aporta les eines necessàries per a una millora en la planificació i la gestió del territori basada en les interaccions entre tots els camps.

Els continguts del grau ofereixen eines teòriques i d’anàlisi per comprendre els canvis humans i ambientals, globals i locals, conèixer de prop els paisatges que ens envolten i la pressió a la que estan sotmesos, i entendre les causes de les diferències i desigualtats entre llocs i grups socials. També explora com les accions individuals i col·lectives contribueixen a aquests canvis geogràfics.

L’aprenentatge a l’aula es combina amb el treball experimental i amb sortides de camp. Les noves tecnologies, amb els Sistemes d’Informació Geogràfica, proporcionen una sòlida preparació tècnica per a la gestió aplicada dels recursos i de l’entorn d’una manera intel·ligent.


El grau de Geografia i Ordenació del Territori de la UAB és un projecte innovador pel que fa a l’anàlisi, la reflexió i l’acció integrada sobre el territori.


El Departament de Geografia de la UAB ofereix el Grau de Geografia i Ordenació del Territori en Xarxa. És l'únic Departament de tot l'Estat espanyol on s'imparteix el Grau de Geografia online.


Ciències socials

Ciències Socials i Jurídiques

Campus Virtual Accedeix al Campus Virtual de la UAB

 

Informació i matrícula Informació general, pla d'estudis, matrícula i altres informacions d'interès

 

Calendari acadèmic Calendaris dels centres amb convocatòries ordinàries. Tria el teu!

 

Calendari administratiu Les dates administratives que cal recordar

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Asunción Blanco Romero
Coordinadora de Grau
Departament de Geografia
Edifici B 08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès)
+34 93 581 1859

asuncion.blancoarrobauab.cat

 

 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona