Departament de Geografia > Estudis de grau > Informació del grau

Tots els estudis

El grau de Geografia i Ordenació del Territori forma professionals del Territori. Per fer-ho, connecta les ciències socials i les naturals per abordar les dinàmiques econòmiques, socials, culturals, paisatgístiques i mediambientals actuals a diferents escales geogràfiques que expliquen des d’allò global fins als àmbits més propers. Aquest coneixement aporta les eines necessàries per a una millora en la planificació i la gestió del territori basada en les interaccions entre tots els camps.

Els continguts del grau ofereixen eines teòriques i d’anàlisi per comprendre els canvis humans i ambientals, globals i locals, conèixer de prop els paisatges que ens envolten i la pressió a la que estan sotmesos, i entendre les causes de les diferències i desigualtats entre llocs i grups socials. També explora com les accions individuals i col·lectives contribueixen a aquests canvis geogràfics.

L’aprenentatge a l’aula es combina amb el treball experimental i amb sortides de camp. Les noves tecnologies, amb els Sistemes d’Informació Geogràfica, proporcionen una sòlida preparació tècnica per a la gestió aplicada dels recursos i de l’entorn d’una manera intel·ligent.


El grau de Geografia i Ordenació del Territori de la UAB és un projecte innovador pel que fa a l’anàlisi, la reflexió i l’acció integrada sobre el territori.


El Departament de Geografia de la UAB ofereix el Grau de Geografia i Ordenació del Territori en Xarxa. És l'únic Departament de tot l'Estat espanyol on s'imparteix el Grau de Geografia online.


Horaris de les assignatures obligatòries i optatives programades pel curs 2016-17 del Grau de Geografia i Ordenació del Territori
1r curs
2n curs
3r curs
4t curs

Sortides de camp
Geografia en Xarxa

Ciències Socials i Jurídiques

Campus Virtual Accedeix al Campus Virtual de la UAB

 

Informació i matrícula Informació general, pla d'estudis, matrícula i altres informacions d'interès

 

Calendari acadèmic Calendaris dels centres amb convocatòries ordinàries. Tria el teu!

 

Calendari administratiu Les dates administratives que cal recordar

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Anna Ortiz Guitart
Coordinadora de Grau
Departament de Geografia
Edifici B 08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès)
+34 93 581 1759

Anna.Ortizarrobauab.cat

 

 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona