Oferta formativa


Aprenent al Campus - NOVA DATA DEL PERÍODE EXTRAORDINARI DE MATRICULACIÓ: 29 DE GENER A 2 DE FEBRER.

Al programa Aprenent al Campus trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants “convencionals”, és a dir, els que estudien una titulació.

Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

Descarrega't aquí l'oferta formativa del curs 2017-2018 (consultar data d'actualització al document).

En aquesta oferta formativa també trobaràs assignatures dirigides només als estudiants del programa, com són els seminaris i el taller de teatre.


Cicle Seminaris a l'Abast - MATRÍCULA OBERTA

És un espai en què es tracten temes d'actualitat i d'interès per als participants.

Cadascuna de les sessions és conduïda per un professor/a especialista en el tema que es tracta. Abans de cada sessió repartim els materials proporcionats pel propi docent per a que puguis documentar-te sobre el tema i participar de forma activa en cadascuna de les sessions del seminari.

Tots els seminaris es fan mensualment, sempre en dimecres de 17:30 a 19:30 h.

Consulta aquí el programa de seminaris del curs 2017-2018.

Et pots matricular als seminaris que t'interessin de forma aïllada, al llarg del curs. (Consulta l'apartat “Matriculació i informació acadèmica”)


1r. MONOGRÀFIC A L’ABAST: EL CERVELL I LA MENT HUMANA.(NOVETAT!) - MATRÍCULA OBERTA
 
Aquest curs explica les funcions del cervell i la ment humana, parant especial atenció en processos com la memòria i l’envelliment, i aportant claus per reduir o alentir el seu deteriorament.
 
Coordinador: Dr. Ignacio Morgado, Catedràtic de Psicobiologia i director de l’Institut de Neurociències de la UAB.
 

SESSIONS:
  1. Les funcions del cervell. Prof. Ignacio Morgado. Catedràtic de Psicobiologia i director de l’Institut de Neurociències de la UAB.
  2. La memòria i l’oblit. Dra. Pilar Segura. Professora Titular de Psicobiologia a la UAB.
  3. Claus per envellir millor. Dra. Margarita Martí. Catedràtica de Psicobiologia a la UAB.
CALENDARI: 23, 24 i 25 de gener, en horari de 10 a 12h
 
LLOC: Escola de Postgrau de la UAB (aula 3)
 
PREU: 45€. La matrícula pot ser virtual (instruccions), o presencial, a la planta 2 de l’Escola de Postgrau, en horari de 10 a 14h o de 15 a 17h (divendres, només matins)
 

Taller de Teatre - PLACES EXHAURIDES

Adreçat a totes aquelles persones interessades a viure l’experiència del fet teatral des de dins, de participar i col·laborar en un muntatge teatral i de fer un tastet del procés de creació dramàtica i de la feina d’actor i d’actriu. Per participar-hi, no es requereix cap experiència prèvia ni cap talent especial

Calendari i horari: Divendres, de 9:15 a 11:45. Inici: 17 de novembre. Representació de final de curs el 21 de juny de 2018. 

Matriculació: del 25 al 31 d’octubre. PLACES EXHAURIDES