Oferta formativa


Aprenent al Campus.

Al programa Aprenent al Campus trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants “convencionals”, és a dir, els que estudien una titulació.

Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

La matrícula per al 2n semestre del curs 2017-2018 ja està tancada.

Descarrega't aquí l'oferta formativa del curs 2017-2018 (consultar data d'actualització al document). La Guia del curs 2018-2019es publicarà previsiblement al mes de juliol.


Cicle Seminaris a l'Abast - MATRÍCULA OBERTA

És un espai en què es tracten temes d'actualitat i d'interès per als participants.

Cadascuna de les sessions és conduïda per un professor/a especialista en el tema que es tracta. Abans de cada sessió repartim els materials proporcionats pel propi docent per a que puguis documentar-te sobre el tema i participar de forma activa en cadascuna de les sessions del seminari.

Tots els seminaris es fan mensualment, sempre en dimecres de 17:30 a 19:30 h.

Consulta aquí el programa de seminaris del curs 2017-2018.

Et pots matricular als seminaris que t'interessin de forma aïllada, al llarg del curs. (Consulta l'apartat “Matriculació i informació acadèmica”)


2n. MONOGRÀFIC A L’ABAST: HISTÒRIA I ART A LA CATALUNYA MEDIEVAL. TEMPS DE CONQUESTES: MALLORQUES, UN REGNE DINS LA MAR (NOVETAT!) - MATRÍCULA OBERTA
 
Aquest monogràfic pretén abordar la Catalunya medieval des de la història i des de l’art, concretament l’Arquitectura gòtica. Les dues primeres sessions tractaran sobre la formació i la consolidació de la casa comtal de Barcelona, el procés de feudalització, la constitució de la Corona d’Aragó, la gran expansió territorial (peninsular i marítima) i comercial i, finalment, la crisi baixmedieval que culmina amb la guerra de Joan II (Trastàmara) i la Diputació del General (1462-1472). La tercera i última sessió se centrarà en l’arquitectura del Gòtic meridional, parant especial atenció a les obres realitzades en aquest període en el marc del regne de Mallorca.


SESSIONS:
  1. Ascens i consolidació de la Casa de Barcelona: comtes catalans i reis d’Aragó (segles IX-XII). A càrrec del prof. Antoni Virgili, del Àrea d’història Medieval de la UAB.
  2. Catalunya: de l’expansió a la crisi (segles XIII-XV). A càrrec del prof. Antoni Virgili, del Àrea d’història Medieval de la UAB.
  3. Arquitectura del Gòtic Meridional: el cas de Mallorca. A càrrec del prof. Eduardo Carrero, de l’àrea d’Història de l’Art de la UAB.
CALENDARI9, 16 i 23 de març, en horari de 10 a 12h
 
LLOC: Sala de Graus de l'Escola de Postgrau de la UAB
 
PREU: 45€. La matrícula estarà oberta fins el dia 8 de març, i es realitzarà només en format virtual.
Si necessites més informació sobre com realitzar la matrícula virtual, pots entrar al següent enllaç. Si trobeu dificultats per realitzar la matrícula virtual, us demanem que us poseu en contacte amb la coordinació del programa Universitat a l’Abast.
 

Taller de Teatre - PLACES EXHAURIDES

Adreçat a totes aquelles persones interessades a viure l’experiència del fet teatral des de dins, de participar i col·laborar en un muntatge teatral i de fer un tastet del procés de creació dramàtica i de la feina d’actor i d’actriu. Per participar-hi, no es requereix cap experiència prèvia ni cap talent especial

Calendari i horari: Divendres, de 9:15 a 11:45. Inici: 17 de novembre. Representació de final de curs el 21 de juny de 2018. 

Matriculació: del 25 al 31 d’octubre. PLACES EXHAURIDES