Oferta formativa


Aprenent al Campus

Al programa Aprenent al Campus trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants “convencionals”, és a dir, els que estudien una titulació.

Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.

Descarrega't aquí l'oferta formativa del curs 2017-2018 (consultar data d'actualització al document).

En aquesta oferta formativa també trobaràs assignatures dirigides només als estudiants del programa, com són els seminaris i el taller de teatre.


Cicle Seminaris a l'Abast - MATRÍCULA OBERTA

És un espai en què es tracten temes d'actualitat i d'interès per als participants.

Cadascuna de les sessions és conduïda per un professor/a especialista en el tema que es tracta. Abans de cada sessió repartim els materials proporcionats pel propi docent per a que puguis documentar-te sobre el tema i participar de forma activa en cadascuna de les sessions del seminari.

Tots els seminaris es fan mensualment, sempre en dimecres de 17:30 a 19:30 h.

Consulta aquí el programa de seminaris del curs 2017-2018.

Et pots matricular als seminaris que t'interessin de forma aïllada, al llarg del curs. (Consulta l'apartat “Matriculació i informació acadèmica”)


Taller de Teatre - PLACES EXHAURIDES

Adreçat a totes aquelles persones interessades a viure l’experiència del fet teatral des de dins, de participar i col·laborar en un muntatge teatral i de fer un tastet del procés de creació dramàtica i de la feina d’actor i d’actriu. Per participar-hi, no es requereix cap experiència prèvia ni cap talent especial

Calendari i horari: Divendres, de 9:15 a 11:45. Inici: 17 de novembre. Representació de final de curs el 21 de juny de 2018. 

Matriculació: del 25 al 31 d’octubre. PLACES EXHAURIDES