Inici > Estudiar > Tots els estudis > Ciències Socials i Jurídiques > Grau turisme - escola adscrita (informació general)

Grau de Turisme

Informació general

Centre docent

Presentació

El grau de Turisme ofereix tres especialitats: Gestió d'Empresa Turística, Planificació Turística i Comercialització, i Gestió Hotelera. Aquestes mencions responen a la demanda de professionals del sector, als perfils i sortides laborals en els diversos àmbits, a la diversitat d'entitats turístiques, als múltiples subsectors del turisme, a la segmentació en nivells de responsabilitat professional, a la gestió de les empreses i a la planificació del turisme.

Des del primer moment, el grau facilita el contacte de l’estudiant amb l’entorn real del sector, a través de pràctiques en entitats de primer nivell, tant nacionals com a internacionals, una borsa de treball específica que facilita la seva projecció professional al mercat laboral i un Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries. A més, l’Hotel Campus, situat al mateix campus de la Universitat, garanteix l’escenari precís per a l’aplicació pràctica dels coneixements teòrics.

Modalitat

Presencial.

Règim d'estudi

Temps complet.

Període lectiu

Semestral.

Idioma

Català, castellà i anglès.

Tipus d'avaluació

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina desenvolupada per l'estudiant a les classes i a les pràctiques.

Programes d'intercanvi

El centre disposa de diferents programes d'intercanvi. És molt recomanable que hi participin tots els estudiants, ja que l'estada d'un semestre o de tot un curs acadèmic a fora els permet, a part de dur a terme els crèdits del Pla d'estudis en una altra universitat, obtenir el valor afegit que proporciona aquesta experiència, tant social com cultural.
Intercanvis amb universitats europees (Erasmus+). Convenis amb 35 universitats europees dels països següents: Alemanya, Anglaterra, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Finlàndia, França, Holanda, Hongria, Itàlia, Portugal, Polònia i Suïssa.
Programa Erasmus Pràctiques: estades de pràctiques de tres a dotze mesos en empreses o institucions d'altres països europeus.
Intercanvis amb  universitats de l'Estat espanyol (SICUE): Saragossa, València, Las Palmas, Lanzarote, Oviedo, Madrid i Granada.
Programa Propi de la UAB amb universitats d'arreu del món: Universitats de Camosun College, Conestoga College i Thomson Rivers University (Canadà), Universitat de Puerto Rico, Universitat de Belgrano i Universitat de Morón (Argentina), Universitat de Minas Gerais (Brasil), Universitat Sejhong (Corea del Sud) i Universitat Xianda-SISU de Shangai i Nanjing College (Xina).
 

Preu vigent per crèdit

82 euros (curs 16-17)

Beques específiques

8 beques d'ajut i suport a la promoció
2 beques de suport a la recerca
1 beca d'excel·lència acadèmica per a estudiants al centre
Consulteu-ne les dotacions a l'Escola.

 

 

 

2016 Universitat Autònoma de Barcelona