Inici > Estudiar > Tots els estudis > Ciències Socials i Jurídiques > Grau prevenció i seguretat integral - escola adscrita (informació general)

Grau de Prevenció i Seguretat Integral (En línia)

Informació general

Centre docent

Presentació

S'ha obert una nova via d'accés per a estudiants extracomunitaris, no residents i de sistemes educatius sense acords internacionals, que tinguin un títol homologat de batxillerat. S'ofereixen 5 places.

El grau de Prevenció i Seguretat Integral ofereix a l’estudiant una formació multidisciplinària en la gestió coordinada de riscos en els àmbits de la seguretat pública i privada, el medi ambient, la qualitat i la responsabilitat social corporativa.
 
Els estudis, amb un 70% d’inserció laboral i opció de pràctiques remunerades, es poden cursar en modalitat presencial i en format 100% online (consulteu aquí la fitxa del grau online), i faciliten la polivalència dels graduats per augmentar les seves possibilitats d’accés al segon sector amb més opcions de feina.
 
Els graduats seran professionals capaços de donar una resposta eficient a diferents processos de presa de decisions propis del sector de la prevenció i la seguretat, com ara els relacionats amb aspectes econòmics, administratius i de gestió de recursos humans o els relacionats amb àmbits tecnològics propis del sector.

Modalitat

Presencial

Règim d'estudi

Temps complet, temps parcial i possibilitat de via lenta.

Període lectiu

Semestral.

Idioma

Català i castellà.

Tipus d'avaluació

Avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina de l'estudiant. Es combina avaluació continuada, assistència, exàmens i treballs pràctics.

Programes d'intercanvi

Intercanvis amb universitats europees (es fan a 3r i 4t curs).

Preu vigent per crèdit

95 euros (curs 16-17)

 

 

 

2016 Universitat Autònoma de Barcelona