Inici > Estudiar > Tots els estudis > Ciències de la Salut > Grau medicina (informació general)

Grau de Medicina

Informació general

Centre docent

Presentació

A més, la Facultat de Medicina pertany a un nucli punter d'R+D en el sector bio, el BioclusterUAB, creat en el marc del programa Campus d'Excel·lència Internacional. El BioclusterUAB afavoreix la integració dels alumnes en un entorn molt competitiu d'investigació transnacional.

La docència s'imparteix en cinc unitats docents: la Unitat Docent de Ciències Mèdiques Bàsiques (a la mateixa Facultat, al campus de Bellaterra de la UAB); la Unitat Docent de Sant Pau - Hospital Universitari de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona); la Unitat Docent de l'Institut Català de Salut a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (Barcelona); la Unitat Docent de l'Institut Català de Salut a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Badalona); la Unitat Docent de l'Insitut Municipal d'Assistència Sanitària, a l'Hospital del Mar (Barcelona); i la Unitat Docent Parc Taulí de Sabadell.

La UAB és l'única universitat espanyola amb tres centres reconeguts com a Instituts d'Investigació Sanitària per l'Institut Carlos III: l'Institut de Recerca de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, la Fundació Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol i l'IIB Sant Pau (Institut de Recerca Biomèdica Sant Pau). Aquest fet potencia la interacció entre la recerca i l'excel·lència de la seva docència i reforça la posició de la Universitat com a nucli capdavanter en la investigació de biomedicina i tecnologia d'Espanya.

Coordinador i equip de coordinació

Coordinador de titulació Jordi Tor Aguilera 93 465 12 00 Jordi.tor@uab.cat
Coordinadora 1er curs Josefa Sabrià Pau 93 581 15 24 Josefa.sabria@uab.cat
Coordinador 2on curs Rafael Torrubia Beltri 93 581 14 38 Rafael.Torrubia@uab.cat
Coordinador 3er curs Vicenç Fonollosa Pla 93 428 56 21 Vicent.Fonollosa@uab.cat
Coordinador 4rt curs Salvador Navarro Soto 93 428 25 19 Salvador.Navarro@uab.cat
Coordinador 5è curs Antonio Escartín Siquier 93 581 70 11 Antonio.Escartin@uab.cat

Implantació dels estudis

CURS ANY IMPLANTACIÓ
1er Grau 2010-11
2on Grau 2011-12
3er Grau 2012-13
4er Grau 2013-14
Grau 2014-15
Grau 2015-16

Modalitat

Presencial

Règim d'estudi

Dedicació a temps complet. Possibilitat de règim a temps parcial.

Idioma

Català, castellà i anglès.

Tipus d'avaluació

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina de l'estudiant.

Programes d'intercanvi

Els estudiants del Grau de Medicina tenen la possibilitat de participar en múltiples Programes d'Intercanvi amb universitats de l'Estat Espanyol (Programa Séneca/Sicue), d'Europa (Programa Erasmus) i resta del món (Programa Propi) que contribueixen de manera molt positiva en la seva formació com a metges. D'altra banda, rebem cada curs estudiants d'altres països que desitgen completar la seva formació entre nosaltres, i que ens aporten altres perspectives i contribueixen a l'enriquiment personal dels alumnes.
 
Enllaça aquí amb l'apartat de Mobilitat i Intercanvi del nostre web.

Preu vigent per crèdit

39,53 euros

 

 

 

2015 Universitat Autònoma de Barcelona