University Master's Degree in Quality of Food of Animal Origin

The only master's degree in Spain to offer highly specialised training required to cover the demands of companies producing animal source foods 

 

Teaching staff Official Master's Degree in Quality of Food of Animal Origin

Course coordinator

Antonio José Trujillo Mesa
Despatx: VO/234
Telèfon: 93 581 32 92
Fax: 93 581 20 06
e-mail: Toni.Trujillo@uab.cat

List of teachers

Teacher Area Category Research
Albanell Trullas, Elena Producció Animal Catedratic/a d'Universitat Research
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina Producció Animal Catedratic/a d'Universitat Research
Bartolomé Filella, Jordi Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Research
Caja Lopez, Gerardo Producció Animal Professor/a Honorari/a Research
Capellas Puig, Marta Tecnologia d'Aliments Prof Titulars d'Universitat Research
Casals Costa, Ramon Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Research
Casellas Vidal, Joaquin Producció Animal Catedràtic/a Contractat/ada Doctor/a Research
Castillejos Velazquez, Lorena Producció Animal Agregat/ada Contractat/ada Doctor/a Research
Castillo Zambudio, Manuel Tecnologia d'Aliments Catedràtic/a Contractat/ada Doctor/a Research
Ferragut Perez, Victoria Francisca Tecnologia d'Aliments Catedratic/a d'Universitat Research
Gallardo Chacon, Juan Jose Tecnologia d'Aliments Professor/a Substitut/a Research
Guri Baiget, Sonia Tecnologia d'Aliments Professor/a Vinculat/da
Hernandez Herrero, Maria Manuela Nutrició i Bromatologia Prof Titulars d'Universitat Research
Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors Producció Animal Agregat/ada Contractat/ada Doctor/a Research
Juan Godoy, Bibiana Tecnologia d'Aliments Agregat/ada Contractat/ada Doctor/a Research
Jubert Rosich, Anna Tecnologia d'Aliments Professor/a Vinculat/da
Llonch Obiols, Pol Producció Animal Investigadors/es Programa Ramón Y Cajal Research
Manuelian Fuste, Carmen Loreto Producció Animal Investigador/a Programa Maria Zambrano Research
Martin Orue, Susana Maria Producció Animal Catedràtic/a Contractat/ada Doctor/a Research
Milan Sendra, Maria Jose Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Research
Mor-Mur Francesch, Montserrat Tecnologia d'Aliments Catedratic/a d'Universitat Research
Paramio Nieto, Maria Teresa Producció Animal Catedratic/a d'Universitat Research
Piedrafita Arilla, Jesus Producció Animal Catedratic/a d'Universitat Research
Plaixats Boixadera, Josepa Producció Animal Catedratic/a d'Universitat Research
Ripollés Àvila, Carolina Nutrició i Bromatologia Professor/a Lector/a Research
Rodriguez Jerez, Jose Juan Nutrició i Bromatologia Catedratic/a d'Universitat Research
Roig Sagues, Artur Xavier Nutrició i Bromatologia Catedratic/a d'Universitat Research
Sala Pallares, Roser Producció Animal Prof Titulars d'Universitat Research
Salama Fadali, Ahmed Producció Animal Professor/a Associat/ada Laboral Research
Saldo Periago, Jordi Tecnologia d'Aliments Prof Titulars d'Universitat Research
Sola Oriol, David Producció Animal Investigador/a Doctor Distingit Research
Such Martí, Francesc Xavier Producció Animal Catedratic/a d'Universitat Research
Trujillo Mesa, Antonio Jose Tecnologia d'Aliments Catedratic/a d'Universitat Research
Yuste Puigvert, Josep Tecnologia d'Aliments Agregat/ada Contractat/ada Doctor/a Research

Lecturers

This master's degree includes lecturers, technicians from research centres, from R&D&I departments of agrifood companies, and technicians from private and public laboratories working in the fields related to the contents of the master's degree.


Guest speakers

Jon Basagoiti Azpitarte -  Imagining Management Systems, SLU, Ermua, Basque Country

Elena Beltrán  - Sant Dalmai, Vilobí d'Onyar, Girona

M.Carmen Briceño -  Farggi-La Menorquina, Lacrem S.A, R+D Director

Javier Del Campo  -Tenured scientist at the National Microelectronics Centre (CNM-IMB), CSIC, UAB Campus Bellaterra

Sònia Guri  - Projects Coordinator, MATGAS, UAB Campus Barcelona

Anna Jubert - Manager/Director of the Interprofessional Laboratory at Lleter de Catalunya, Cabrils, (Barcelona)

Mercè Sànchez - Coordinator of Food Región E at the SGS ICS Certificadora Ltda, Barcelona

Àngels Videla Ces - Quality Director, Grupo Videla, Barcelona

Montse Vila Brugalla -  Public Health Agency of Barcelona - Adjunct lecturer (UAB)

Josep Mª Muntada - Veterinarian, Catalan Public Health Agency

Natàlia Nicolau Villellas - Expert in cheeses. Phd in Food Teechnology (UAB)

Jordi Vitrià - Senior Researcher, Computer Vision Centre, UAB Campus Bellaterra

Oriol Brutau - Technical Director AFIA 2005 SL, Consultancy of Certifications and Food Safety

Abel Cabezas - Private consultant in sustainable food processing

Raul Cervera - Responsible for purchases of Fish and Fishery Products of La Sirena

 
Coordinator of modules

Food Quality from Farm to Fork
Ahmed Salama
ahmed.salama@uab.cat

Food Quality in the Food Industry
Victoria Ferragut  
Victoria.Ferragut@uab.cat

Quality, Innovation and Emerging Technologies in Food Processing
Montserrat Mor-Mur Francesch
Montserrat.Mor-Mur@uab.cat

Quality Control and Management for Food Industries
Bibiana Juan Godoy
Bibiana.Juan@uab.cat

Master Thesis
Manuel Castillo   
Manuel.Castillo@uab.cat