UAB

Matrícula de 1r curs, pas a pas

Si encara no l'has vist, revisa el pas a pas per fer la matrícula de 1r curs

Sessió informativa de matrícula

La Facultat organitza una sessió d'acollida el dia 12 de juliol de 2017, a les 10:30 hores a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres. Abans d'anar a aquesta sessió cal passar pel Suport Logístic i Punt d'Informació de la Facultat (SLIPI) a les 9:30 hores a recollir la documentació de matrícula i l'assignació de dia i hora de matrícula.

Aquesta sessió està oberta a tots els alumnes amb plaça assignada en aquesta titulació, tot i que només s'assignarà dia i hora de matrícula als admesos en primera preferència.

Ja podeu consultar la presentació de la Sessió Informativa de Matrícula al següent enllaç:

· Presentació de la Sessió d'Acollida per a la Matrícula dels alumnes de Nou Accés, curs 2017-2018 

Dates de matrícula

- Estudiants amb plaça assignada en primera preferència: el dia 17 de juliol de 2017, a les 11:00. Recordeu que prèviament cal recollir la documentació de matrícula a l'SLIPI de la Facultat.

- Estudiants que hagin renunciat a la reassignació abans del dia 14 de juliol: el dia 18 de juliol de 2017. El mateix dia 18 de juliol cal passar per l'SLIPI a les 09:30 a recollir la documentació de matrícula, i a les 10:00 per l'aula d'informàtica per tal de formalitzar la matrícula.

- Estudiants admesos en la segona assignació de places: el dia 25 de juliol de 2017, a les 11:00. El dia 24 de juliol cal passar per l'SLIPI a recollir la documentació de matrícula.

Lloc

Aules d'Informàtica de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Acollida d'estudiants i inici de curs

Els dies 7 i 8 de setembre hi ha previst tot un seguit d'activitats d'acollida als nous estudiants (veure al web de la Facultat la programació). La docència començarà el dia 12 de setembre.

Més informació

Aquest curs 2017/18 la sol·licitud de beca es fa mitjançant la següent pàgina web del Ministeri d'Educació:

https://sede.educacion.gob.es

Informació relacionada

Si abans de matricular-te tens dubtes o necessites aclarir algun aspecte acadèmic, durant el dia de matrícula el coordinador de titulació estarà disponible per ajudar-te a resoldre'ls.

Consulta en aquest enllaç les Guies Docents de les Assignatures.

Avís sobre Beques de Matrícula, curs 2017-2018
Avís sobre el Préstec AGAUR, curs 2017-2018

Inici de les classes

12 de setembre de 2017.

Horaris de les assignatures

Horaris d'assignatures i dates d'exàmens del Grau de Llengua i Literatura Catalanes