UAB

Presentació

La necessitat de la col·laboració entre l'estadística i la sociologia és evident: els que mesuren les realitats socials han de conèixer la lògica interna de les societats, i els estudiosos de la societat han de poder utlitzar eines d’anàlisi complexes.
El grau d'Estadística Aplicada i Sociologia aspira a formar estudiosos i investigadors de diversos àmbits de la vida social (com l’opinió pública, els mitjans de comunicació de massa, la demografia, les modes, els consums econòmics i culturals, etc.), així com professionals especialitzats en la gestió d’importants volums de dades (en l’àmbit de la logística, l’urbanisme, l’anàlisi de mercats, la gestió de la sanitat pública, el comerç electrònic i les xarxes en línia, etc.).

Les empreses d’estudis de mercat, els instituts de sondejos, els centres estadístics, etc., demanen professionals que puguin fer aquestes feines d’una manera intel·ligent i rigorosa.

El treball desenvolupat pels especialistes en estadística i sociologia està perfectament reconegut socialment i té diversos àmbits d’aplicació, que van des dels organismes oficials d’informació estadística, com ara l’Instituto Nacional de Estadística (INE), l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat), el Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) o el Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) fins a les empreses d’investigacions de mercat, cada cop més presents en la nostra societat i que es basen en la sociologia i en l’estadística per detectar els gustos, les preferències i les opinions de la ciutadania.

Pel caràcter de campus integrat, la UAB reuneix les condicions òptimes per dur a terme aquests estudis combinats.

Perfil de l’estudiant

Per estudiar Sociologia és necessari tenir interès per la vida social, pels conflictes i les desigualtats, i pels comportaments de les persones i dels col·lectius. Aquest títol combinat és molt adequat per aquells estudiants que tinguin voluntat de rigor i de precisió en els estudis.

Sortides professionals

Els alumnes que obtenen aquesta doble titulació troben ocupació en l’Administració pública (centres estadístics, Administració pública, ajuntaments, etc.), en empreses privades (estudis de mercat, enquestes, anàlisi i processament de dades, control de qualitat, logística, etc.), en el sector terciari (associacions, entitats professionals, etc.), en centres de recerca (universitats, fundacions, etc.), tots amb una àmplia projecció internacional.

Coordinador i equip de coordinació

Esther Fernández Mostaza 93 581 2421 MariaEsther.Fernandez@uab.cat

Professorat

Personal docent

Avaluació

Avaluació continuada.
Per veure el calendari d'avaluacions cliqueu aquí.

Horaris

Matí i tarda

Calendari acadèmic

Calendari del curs 2017-2018

Recursos d'aprenentatge

Recursos d'aprenentatge

Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
http://www.uab.cat/politiques-sociologia/
Codi de preinscripció: 91906
20 places
Nombre de crèdits: 342
Durada: 5 anys
Idioma: Català, castellà i anglès
Preu per crèdit: 35,77 euros
Inici de classes: Facultat de Ciències: 12 de setembre de 2017

Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia: Assignatures de 1r el 12 de setembre de 2017, assignatures d'altres cursos el 14 de setembre de 2017

Presencial
Període lectiu: Anual
Règim d’estudi: Dedicació a temps complet. Possibilitat de règim a temps parcial.
Títol que s'obté: graduat/da en Estadística Aplicada i graduat/da en Sociologia
Ciències Socials i Jurídiques
Ciències

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició