UAB

Māster Oficial - Enginyeria Industrial

Presentaciķ

Màster impartit per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (Universitat Coordinadora), la Universitat Autònoma de Barcelona l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià.

Es tracta d'un màster oficial regulat per l'Ordre CIN/311/2009 que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyer industrial, proporcionant les competències pròpies d'aquesta professió i les que permeten un enfocament cap a la investigació per la realització d'una tesi doctoral.

El Màster d'Enginyeria Industrial ofereix un interès acadèmic, per la coherència en la formació universitària, un interès científic, enfortint els aspectes d'innovació, recerca i desenvolupament i un interès professional pel perfil multidisciplinari amb atribucions pròpies.

La demanda d'enginyers industrials és una de les més elevades del mercat laboral i gaudeixen d'un prestigi altament reconegut.

Sortides professionals

El Màster en Enginyeria Industrial habilita per a l'exercici professional d'enginyer industrial.

La formació pluridisciplinari que ofereix aquest màster permet abordar àrees com l'enginyeria mecànica, la gestió de la fabricació, l'electricitat, l'electrònica, els nous materials, l'energia i el medi ambient, la bioenginyeria, la construcció industrial, l'organització i direcció d'empreses, etc.

Amb la superació d'aquest màster es pot accedir a programes de doctorat, tenint en compte que cada programa pot establir requisits i criteris addicionals per a la selecció i admissió dels estudiants, com ara l'exigència de determinats complements de formació.

Interuniversitari

Centre: Escola d'Enginyeria
http://www.uab.cat/escola-enginyeria/

Web del māster https://www.uvic.cat/master/enginyeria-industrial