UAB

Presentaciķ

Māster oficial d'Egiptologia - UAB

Aquest màster és biennal i no obrirà la preinscripció per al curs 2018-2019.


La finalitat del màster universitari en Egiptologia de la UAB és la de formar egiptòlegs professionals, és a dir, la de proporcionar als estudiants els continguts i les competències que els permetin després exercir com a tals, tant en l'àmbit acadèmic i de la recerca (carrera acadèmica, que continuaria amb el doctorat), com en l'àmbit museístic, en el del treball de camp a Egipte o en altres camps professionals. Es tracta d'oferir als estudiants universitaris catalans, espanyols, hispanoamericans i de parla hispana en general una titulació oficial de formació i especialització egiptològica adaptada a les seves especificitats acadèmiques, culturals i idiomàtiques. Això els ha de permetre la realització d’estudis egiptològics en el seu entorn acadèmic propi.

El màster, d'orientació investigadora, consta de 120 crèdits ECTS distribuïts en set mòduls que s'imparteixen en dos anys acadèmics, quatre en el primer any i tres en el segon. Sis d'aquests mòduls són lectius i comporten 15 crèdits ECTS cadascun; tres són filològics i tres de temàtica històrica i cultural. El setè mòdul és el de Treball de Fi de Màster i comporta 30 crèdits ECTS. Tots els mòduls i activitats formatives són troncals i obligatoris. La titulació comença en anys alterns (és a dir, no cada curs sinó cada dos cursos). Per facilitar la incorporació d'estudiants de parla hispana d'arreu del món, la llengua oficial de la titulació és l'espanyol. En acabar els estudis, els estudiants obtenen el títol de Màster Universitari en Egiptologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Coordinador:
Josep Cervelló
 

Sortides professionals

El màster en Egiptologia capacita per a exercir activitats professionals diverses, com la docència (universitària, en institucions privades...), la recerca egiptològica, el treball sobre el terreny (missions a Egipte), l'activitat editorial (traducció o edició d'obres egiptològiques), el turisme cultural (viatges especialitzats), la museística i conservació del patrimoni egiptològic o la gestió cultural en l'àmbit egiptològic.

Horaris

Māster Oficial UAB

30 places
Crčdits: 120 ECTS
Inici de la preinscripciķ 13/01/2017
Veure el calendari
Preinscripciķ tancada
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2017-2018.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2018-2019.
Inici de curs 17/09/2018
Centre: Facultat de Filosofia i Lletres
http://www.uab.cat/lletres/
Idioma:Castellā (100%)
Universitat coordinadora:Universitat Autōnoma de Barcelona

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://pagines.uab.cat/iepoa/