Màster Oficial - GLOBED - Erasmus Mundus en Polítiques Educatives per al Desenvolupament Global / Erasmus Mundus in Education Policies for Global Development

Presentació

Globed: education policies for global development
El màster oficial en Polítiques Educatives per al Desenvolupament Global (GLOBED) vol establir nous estàndards com a màster oficial en el camp de la globalització, l’educació i el desenvolupament internacional. GLOBED promourà un apropament interdisciplinari al camp de l’educació i del desenvolupament congregant centres de recerca d’arreu d’Europa de orígens i maneres de fer diversos, i aportarà expertesa de totes les regions del món.

GLOBED és impartit per tres universitats europees (la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Malta i la Universitat d’Oslo). Tres destacats centres de recerca en el camp de l’educació i el desenvolupament d’aquestes universitats i l’Institut Internacional de Planejament de l'Educació han liderat aquesta iniciativa, conjuntament amb dues altres universitats europees amb experiència reconeguda en aquest àmbit (la Universitat d’Amsterdam i la Universitat de Sarajevo).

Aquest projecte també inclou un gran nombre d’entitats associades (organitzacions internacionals, ONG, agències d’assistència i desenvolupament, universitats i centres de recerca) que col·laboren amb GLOBED de diferents maneres.

Els estudiants passaran el primer semestre a Barcelona (UAB) i podran escollir optatives al segon, que cursaran a la Universitat d’Oslo o a la d’Amsterdam, abans de tornar-se a reunir per assistir a una escola d’estiu a la Universitat de Malta.

Al llarg del segon any faran progressos en el seu desenvolupament professional fent pràctiques a institucions associades (sobretot en països en vies de desenvolupament), i duran a terme el treball de camp que calgui per a desenvolupar els seus projectes de recerca i fer els seus treballs de final de màster.

Sortides professionals

Els professors de GLOBED desenvoluparan estratègies de docència molt focalitzades en les competències que calen per a treballar amb professionalitat. S’elaboraran pautes per al treball de camp i per a les pràctiques per tal de maximitzar l’experiència educativa dels estudiants i d’ajudar-los a crear xarxes de treball per a opcions professionals de futur. 

Horaris

Erasmus Mundus

25 places
Presencial
Crèdits: 120 crèdits
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2017-2018.
82€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2017-2018.
Inici de curs 20/09/2018
Centre: Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
http://www.uab.cat/politiques-sociologia/
Idioma:Anglès (100%)
Universitat coordinadora:Universitat Autònoma de Barcelona
Altres universitats participants:Universita ta Malta (ML)
Universitetet I Oslo (NO)
Institucions participants:Universiteit van Amsterdam (NL)
Univerzitet U Sarajevu (BH)
Instituto Internacional de Planeamiento de la Educación-IIPE-UNESCO

Web del màster http://globed.eu/