UAB

Presentaciķ

El màster en Enginyeria Biològica i Ambiental, de 90 ECTS, és un màster que aprofita les sinergies existents en dues disciplines emergents i amb un futur prometedor com són l’Enginyeria Biològica i l’Enginyeria Ambiental, per a estudiar-les a fons des del punt de vista de l’Enginyer Químic. 

L'objectiu general del màster en Enginyeria Biològica i Ambiental és la formació de professionals i investigadors capaços d'integrar conceptes avançats d'enginyeria química en el disseny de solucions per a la investigació, desenvolupament i operació de processos que utilitzin microorganismes o els seus components biològics en els àmbits de la biotecnologia industrial i l'enginyeria ambiental.

L'estudiant adquirirà una formació que li permeti integrar-se en empreses del sector biotecnològic i/o ambiental per millorar les prestacions actuals proporcionant una visió innovadora gràcies a una forta base en enginyeria química . En el seu exercici professional haurà de ser capaç de dissenyar sistemes eficaços i sostenibles de tractament d'efluents i residus , planificar i controlar sistemes de gestió ambiental i aplicar els principis biològics moleculars i metodològics que suporten els microorganismes per a aplicacions en la indústria biotecnològica.

Sortides professionals

Un cop acabat el màster, l'alumne podrà involucrar-se tant en el sector de la recerca (pública i privada) com en el sector de producció industrial en diverses branques com ara:

  • Biotecnologia industrial: producció ambientalment sostenible de productes químics, farmacèutics, materials i bioenergia.
  • Indústria alimentària: biotecnologia alimentària, processos fermentatius, nutracèutics, aliments funcionals, desenvolupament de nous productes.
  • Indústria farmacèutica: departaments d'R+D, productes biològicament actius, producció biotecnològica de fàrmacs.
  • Biomedicina: bioenginyeria, biomaterials, investigació biomèdica.
  • Agroindústria: cultius per a producció industrial .
  • Medi ambient: instal·lacions de tractament, control de la qualitat del medi ambiental, minimització de l'impacte sobre el medi ambient, disseny i desenvolupament de tècniques de restauració ambiental, gestió de la qualitat ambiental.
  • Energia : biocombustibles, fonts renovables, biotransformacions.

Pla d'acciķ tutorial

Pla d'Acciķ Tutorial

Horaris

Horari de tarda (de 15:00 a 18:00 hores)

Campus virtual i altres espais

Enllaça des d’aquí als serveis de l'Oficina Autònoma Interactiva Docent.

Māster Oficial UAB

25 places
Presencial
Crčdits: 90 crčdits ECTS
Inici de la preinscripciķ 12/01/2018
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2017-2018.
66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2018-2019.
Inici de curs 19/09/2017
Centre: Escola d'Enginyeria
http://www.uab.cat/escola-enginyeria/
Idioma:Castellā (70%) i Catalā (30%)
Universitat coordinadora:Universitat Autōnoma de Barcelona

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ