UAB

Presentaciķ

El màster de Qualitat en Aliments d'Origen Animal recull i proporciona continguts globalitzadors sobre control, avaluació i millora de la qualitat i seguretat alimentàries però circumscrivint-se a aliments d'origen animal i conjuminant de forma original un enfocament integral que contempla accions des de la granja al consumidor, l'ús d'eines transversals i de tècniques/metodologies emergents que permeten d'una banda millorar la qualitat al llarg de tota la cadena de producció d'aliments, així com innovar i desenvolupar nous productes i processos com a font continua de millora de la qualitat. En aquest sentit, el màster cobreix necessitats reals de la societat en l'àmbit agroindustrial i alimentari que no es veuen ateses pels màsters existents, fent-ho a més des d'un enfocament integrador i transversal que és cada dia més important en la societat actual.

Sortides professionals

En quant a les sortides professionals, la perspectiva globalitzadora que proposa aquest màster permetrà als egressats seguir diverses alternatives a l'hora de decidir la seva sortida professional. La formació adquirida pretén estar especialment dirigida a cobrir les demandes d'empreses privades o institucions públiques relacionades directa o indirectament amb la producció d'aliments d'origen animal. Aquestes empreses o institucions podran ser tant empreses relacionades amb la producció primària d'aliments (per exemple, empreses agrícoles i/o ramaderes, associacions de ramaders, empreses relacionades amb la producció de matèries primeres per a l'alimentació del bestiar, amb la producció d'additius zootècnics…), com a empreses dedicades a la producció i/o transformació d'aliments a nivell industrial (indústria de producció i transformació d'aliments d'origen animal tals com càrnies, làcties i formatgeres, productes de la pesca, ous i ovoproductes, i les indústries d'additius i ingredients així com les distribuïdores, etc.).

Algunes de les activitats que podran exercir els titulats d'aquest màster seran:
  • Gestió dels sistemes de producció d'aliments.
  • Millora i administració de la qualitat al llarg de tota la cadena de producció.
  • Implantació de sistemes de qualitat en la indústria agroalimentària.
  • Assessorament tècnic a empreses agropecuàries i indústries agroalimentàries.
  • Gestió comercial.
  • Disseny de nous aliments o millora dels mateixos mitjançant diferents actuacions en la producció primària i en la indústria agroalimentària.
  • Recerca i desenvolupament de nous processos.
  • Activitats de R+D+i en general.

Pla d'acciķ tutorial

Pla Acciķ Tutorial

Horaris

Presentació del Màster 2017-18:  20 de setembre 2017 a les 15.00h. Seminari D

Horaris del curs: Els dimarts, dimecres i dijous de 15.00 h a 19.00 h

Inici del curs 2017-18: 26 de setembre 2017 a les 15h00

Campus virtual i altres espais

El material docent utilitzat als diferents mòduls del màster es troba disponible a les aules Moodle corresponents. 

Equipaments

- Aules de Laboratoris
- Planta Pilot de Tecnologia dels Aliments (Servei PTA)
- Granges (Servei Granges)
- Aules d'informàtica
- Biblioteca amb sales d'estudi
- Sala d'alumnes postgrau

Material recomanat a l'estudiant

El material necessari per als diferents mòduls són una bata de laboratori i ulleres de seguretat. És molt recomanable tenir un PC portàtil

Māster Oficial UAB

30 places
Presencial
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 13/01/2017
Veure el calendari
Preinscripciķ tancada
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2017-2018.
82€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2017-2018.
Inici de curs 26/09/2017
Centre: Facultat de Veterināria
http://www.uab.cat/veterinaria/
Idioma:Anglčs (50%) i Castellā (50%).

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ