UAB

Solˇlicitud d'admissiķ al māster

Abans d'iniciar la sol·licitud en línia comproveu els requisits d'accés, la documentació per a l'admissió que haureu d'escanejar i el calendari d'admissió.

La preinscripció només quedarà registrada, si s’ha realitzat el pagament de la taxa amb targeta bancària i s'ha adjuntat tota la documentació obligatòria.

PASSOS A SEGUIR:

1. Accediu a l'aplicació de la sol·licitud en línia i seleccioneu el màster que us interessa.

Per accedir a l'aplicació necessiteu un número d'identificació universitària (NIU) i una contrasenya. Per obtenir-los:

  • Si no sou estudiant de la UAB, introduïu les vostres dades identificatives per registrar-vos.
  • Si ja sou o heu estat estudiant de la UAB, teniu assignat un número d'identificació universitari (NIU) i recordeu la contrasenya,  accediu directament a la sol·licitud.
  • Si ja sou o heu estat estudiant de la UAB però no recordeu el número d'identificació universitari (NIU) i/o no recordeu la teva contrasenya, torneu a introduir totes les dades identificatives per tal de recuperar-los.

2. Introduïu les dades personals i acadèmiques en els diferents apartats de la sol·licitud.

3. Escanegeu els documents necessaris personals i acadèmics i adjunteu-los a la sol·licitud. Els documents s'adjunten en format .pdf, .jpg o .doc (màxim 4 MB).

4. Aboneu la taxa d'inscripció obligatòria (30,21 euros no reemborsables) amb targeta bancària de crèdit o de dèbit. (No serà necessari en el cas dels màsters Erasmus Mundus i del màster de Logística i Gestió de la Cadena de Subministrament / Logistics and Supply Chain Management)

5. Si voleu, podeu descarregar-vos el comprovant de la sol·licitud d'admissió.

Entra a l'aplicació de la sol·licitud

Documentaciķ per a l'admissiķ

Cal que reuneixis i escanegis la documentaciķ següent, que és obligatōria, per adjuntar-la a l'aplicaciķ de preinscripciķ:
  1. Expedient acadčmic d’estudis superiors amb el detall de les matčries cursades, els crčdits ECTS (o les hores), les convocatōries consumides, les qualificacions per matčria i la qualificaciķ global.
  2. Títol associat a l’expedient acadčmic presentat al document anterior (si no el tens ja ens el farās arribar posteriorment).
  3. Currículum amb justificaciķ acreditativa de mčrits que inclogui: experičncia investigadora, publicacions, experičncia professional, estades a l’estranger, beques i ajuts a la investigaciķ obtinguts (si s’escau).
  4. Certificacions que acreditin el coneixement de la llengua anglesa. Cal acreditar un nivell de First Certificate o equivalent.  Per les especialitats d'Economia Ecolōgica i Gestiķ Ambiental i Canvi Climātic i Canvi Global cal demostrar un nivell d'Advanced o superior.
  5. Carta de recomanaciķ (documentaciķ recomenada).

Recorda que, si la documentaciķ que ens adjuntes no estā escrita en catalā, castellā, anglčs, francčs, italiā o portugučs, cal que també incloguis a continuaciķ les respectives traduccions jurades al catalā o al castellā.

Si encara no tens el títol perquč estās acabant la titulaciķ, cal que ens ho assenyalis en l’apartat Situaciķ d'estudis previs, indicant l'opciķ Pendent de finalitzar.

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://ictaweb.uab.cat/formacio_detalls.php?id=4&setLanguage=ca