UAB

Calendari general

Del 12 de gener al 8 d'octubre de 2018.
Dins aquest termini general, cada centre docent estableix els seus períodes de preinscripció, que poden variar d'aquest calendari general de referència.
Consulta el període d'admissió del màster en l'apartat específic "Calendari d'admissió del centre docent".

Calendari d'admissió del centre docent

1r període de preinscripció: del 12 de gener al 15 de març. Resolució i notificació a l'estudiant del 9 al 12 d'abril. Els estudiants admesos han d'efectuar la reserva de plaça de 500 euros fins el 6 de maig. Els estudiants que quedin en "llista d'espera" passaran automàticament a formar part del següent període de preinscripció.

2n període de preinscripció: del 16 de març al 15 de maig. Resolució i notificació a l'estudiant del 5 al 8 de juny. Els estudiants admesos han d'efectuar la reserva de plaça de 500 euros fins el 30 de juny. Els estudiants que quedin en "llista d'espera" passaran automàticament a formar part del següent període de preinscripció.

3r període de preinscripció: del 16 de maig al 2 de juliol. Resolució i notificació a l'estudiant del 23 al 26 de juliol. Els estudiants admesos han d'efectuar la reserva de plaça de 500 euros fins el 31 d'agost.

La preinscripció al Màster es tancarà definitivament el 2 de juliol a les 23:59 hores.

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició