UAB

Calendari general

Del 13 de gener al 8 d'octubre de 2017.
Dins aquest termini general, cada centre docent estableix els seus períodes de preinscripció, que poden variar d'aquest calendari general de referència.
Cal que consultis el període d'admissió del màster en l'apartat específic "Calendari d'admissió del centre docent".

Calendari d'admissió del centre docent

  • 1r període de preinscripció: del 13 de gener al 12 de març de 2017. Resolució, publicació i notificació a l'estudiant del 27 al 31 de març. S'adjudicaran fins a un màxim de 20 places. Els estudiants admesos podran efectuar la reserva de plaça de 500 euros a partir del 4 d'abril. Els estudiants que quedin en "llista d'espera" passaran automàticament a formar part del següent període de preinscripció.
  • 2n període de preinscripció: del 13 de març al 14 de maig de 2017. Resolució, publicació i notificació a l'estudiant del 29 de maig al 2 de juny. S'adjudicaran fins a un màxim de 20 places. Els estudiants admesos podran efectuar la reserva de plaça de 500 euros a partir del 6 de juny. Els estudiants que quedin en "llista d'espera" passaran automàticament a formar part del següent període de preinscripció.
  • 3r període de preinscripció: del 15 de maig al 2 de juliol de 2017. Resolució, publicació i notificació a l'estudiant del 24 al 28 de juliol. S'adjudicaran fins a un màxim de 15 places. Els estudiants admesos podran efectuar la reserva de plaça de 500 euros a partir del 31 de juliol 

   

 

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició