Preguntes freqüents


Puc fer la matrícula en línia?
No, de moment no es pot fer la matrícula en línia. Si us plau, hauràs de formalitzar la matrícula a la secretaria del nostre centre.

Si tinc un certificat que no és d'UAB Idiomes, haig de fer la prova de nivell?
Porta’ns el certificat i et direm si cal que facis la prova de nivell. En tot cas, si el certificat té més d’un any d’antiguitat, recomanem fer la prova de nivell.
 
Quina és l’opinió dels estudiants sobre els cursos?
La valoració que els estudiants fan dels cursos en enquestes anònimes a finals de curs és  molt bona, els valoren amb un 8 sobre 10.

No estic segur de quin curs seria més adient per a mi. Què faig?
Vine a UAB Idiomes els dies que duem a terme les proves de nivell: un professor parlarà amb tu, escoltarà les teves necessitats i t’orientarà.

Quants alumnes hi ha als cursos?
El nombre màxim d’estudiants és de 15 en els cursos generals. Ara bé, la mitjana és de 8 alumnes, cosa que permet que l’aprenentatge sigui ràpid i fluid i que el tracte sigui personalitzat.
 
Si a mig curs tinc un imprevist i he de deixar d'assistir-hi, em tornen els diners?
Segons les nostres condicions de matrícula, no es fa cap devolució un cop començat el curs. Tot i així, pots fer una sol·licitud formal a la secretaria del centre.

On es fa l'examen?
L'examen es fa al centre oficial propi on s'expedeix aquesta certificació.

El preu inclou les taxes d'examen?
No, el preu del curs no inclou les taxes d'examen ni la certificació. UAB Idiomes ofereix la possibilitat de tramitar la matrícula de l'examen i entregar-vos el certificat.

Quin és el percentatge d'aprovats?
Actualment aprova entre el 80% i el 100% d'alumnes.