UAB

Informació general

 

UAB Idiomes Barcelona ofereix cursos de francès general, del nivell B1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). 
  
Els nostres cursos estan adreçats a persones majors de 18 anys, siguin o no de la comunitat universitària, que necessitin aprendren els continguts propis de cada nivell per obtenir els certificats corresponents.

Els cursos consten de 92 horas presenciales d'octubre a juny.

Les nostres classes tenen un enfocament comunicatiu i pràctic que fomenten l'aprenentatge i la participació dels alumnes. Per treballar fora de l'aula proporcionem materials multimèdia especialment dissenyats per als nostres cursos. El nostre professorat té una àmplia experiència i està especialitzat en públic adult.


Descarrega la informació dels Curs general de francès B1.

Francès general (nivell B1)

Modalitat: Presencial
Lloc: UAB Idiomes Barcelona
Edifici UAB-Casa Convalescència
Sant Antoni M. Claret, 171 08041 Barcelona
Tel. +34 93 433 50 60 info.idiomes@uab.cat
Dates: 12.10.2017 a l'1.6.2018
Horaris: B1: divendres de 16 a 19 h


Preu:

1.280 € 
 


Crèdits Consulta normativa.
Certificació: El curs dóna dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 80 % de les classes i a un certificat de nivell si es supera el curs.

Pel que fa al reconeixement de crèdits, consulteu la vostra Gestió Acadèmica.

Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.