Informació general

T’agrada anar a classes presencials?

UAB Idiomes Campus t’ofereix un curs de japonès de llengua general de 104 hores presencials, del nivell A1.1 (nivell 1A) del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR).

Aquests cursos s’imparteixen al campus universitari i es basen en l’assistència dels alumnes a classe; l’ensenyament es duu a terme majoritàriament a l’aula, en contacte directe entre alumnat i professorat.

Els cursos s’adrecen als membres de la comunitat universitària i també són oberts a majors de 18 anys que no estiguin vinculats a la universitat i que necessitin aprendre llengües.

Les classes són comunicatives i pràctiques: l’estudiant aprèn en un entorn participatiu que fomenta l’aprenentatge. L’alumnat ha de treballar també fora de l’aula. Els cursos segueixen una clara progressió d'acord amb els nivells establerts pel MECR. El professorat d’UAB Idiomes Campus té una àmplia experiència i està especialitzat en un públic adult i universitari.

Programa
Nivell 1A

El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació

Cursos presencials: nivell 1

Modalitat: Presencial
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates i horaris dels cursos
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes
Crèdits Consulteu la normativa
Certificació: El curs dóna dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 80% de les classes, i a un certificat de nivell si se supera el curs.

Pel que fa al reconeixement de crèdits, consulteu la vostra Gestió Acadèmica.

Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.