UAB

Informació general

Aprofita l’estiu per formar-te en llengües!
 
UAB Idiomes Campus t’ofereix cursos d’estiu d’italià amb garantia universitària.
T'oferim cursos de diferents tipus, per adaptar-nos a les teves necessitats.

Curs d’iniciació a l’italià oral, de 20 hores presencials. S’adreça a persones que no tenen coneixements formals de la llengua però que volen començar a parlar.
 
Italià a distància (nivells 1 i 2), de 50 hores de treball per nivell per a l’aprenent, en una plataforma virtual (Dexway). Corresponen als nivells A1 i A2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). La llicència d’ús de la plataforma és de 12 mesos.
 
Els cursos s’adrecen als membres de la comunitat universitària i també són oberts a majors de 16 anys que no estiguin vinculats a la Universitat i que necessitin aprendre llengües.

Les classes d’italià són comunicatives i pràctiques: l’estudiant, especialment durant els cursos d’estiu, aprèn a un ritme ràpid i en un entorn participatiu que fomenta l’aprenentatge. L’alumnat ha de treballar també fora de l’aula. El professorat d’UAB Idiomes Campus té una àmplia experiència i està especialitzat en un públic adult i universitari.

El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació

Cursos d'estiu

Modalitat: Virtual
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates i horaris dels cursos
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes
Crèdits Consulteu la normativa
Certificació:

Es pot sol·licitar un certificat de seguiment d'hores treballades.

Si necessiteu certificar el vostre nivell de coneixements d’idioma, podeu matricular-vos al nostres exàmens d’acreditació. A l’apartat Exàmens trobareu informació de les diferents convocatòries i dels nivells del quals us podeu examinar.


Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.