UAB

Informació general


Aprofita l’estiu per formar-te en llengües!

UAB Idiomes Campus t’ofereix cursos d’estiu de francès amb garantia universitària.
T’oferim cursos de diferents tipus, per adaptar-nos a les teves necessitats.

Cursos de llengua general presencials (nivells 1 i 2A), de 60 hores de classe en el cas del nivell 1 (A1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües, MECR) i de 80 hores presencials en el cas del nivell 2 (A2.1 del MECR).

Francès a distància (nivells 1-6), d’entre 80 i 150 hores de treball per nivell per a l’aprenent, en una plataforma virtual (Dexway). Corresponen als nivells de l’A1 al C1 del MECR. La llicència d’ús de la plataforma és de 12 mesos.

Els cursos s’adrecen als membres de la comunitat universitària i també són oberts a majors de 16 anys que no estiguin vinculats a la Universitat i que necessitin aprendre llengües.

Les classes de francès són comunicatives i pràctiques: l’estudiant, especialment durant els cursos d’estiu, aprèn a un ritme ràpid i en un entorn participatiu que fomenta l’aprenentatge. L’alumnat ha de treballar també fora de l’aula. El professorat d’UAB Idiomes Campus té una àmplia experiència i està especialitzat en un públic adult i universitari.

El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació

Cursos d'estiu

Modalitat: Presencial i virtual
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates i horaris
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes
Crèdits Consulteu la normativa
Certificació: El curs dóna dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 80% de les classes,

Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.