UAB

Informació general


Aprofita l’estiu per formar-te en llengües!

UAB Idiomes Campus t’ofereix cursos d’estiu de francès amb garantia universitària.
T'oferim cursos de diferents tipologies, per adaptar-nos a les teves necessitats.

Cursos de llengua general presencials, de 60 hores de classe en el cas del nivell A1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) i de 80 hores presencials en el cas del nivell A2 del MECR.

Francès a Distància (A1-C1), d'entre 80 i 150 hores de treball per nivell per a l’aprenent, en una plataforma virtual (Dexway). Corresponen als nivells de l'A1 al C1 del MECR.

Els cursos s'adrecen als membres de la comunitat universitària i també són oberts a majors de 16 anys que no estiguin vinculats a la universitat i que necessitin aprendre llengües.

Les classes de francès són comunicatives i pràctiques: l’estudiant, especialment durant els cursos d’estiu, aprèn a un ritme ràpid i en un entorn participatiu que fomenta l’aprenentatge. L’alumnat ha de treballar també fora de l’aula. El professorat d’UAB Idiomes Campus té una àmplia experiència i està especialitzat en un públic adult i universitari.

El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació

Cursos d'estiu

Modalitat: Presencial i virtual
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates i horaris
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes
Crèdits Consulteu la normativa
Certificació: El curs dóna dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 80% de les classes,

Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.