Informació general

T’agrada anar a classes presencials?

UAB Idiomes Campus t’ofereix cursos de francès de llengua general de 60 hores presencials (nivells 1-3B) i de 104 hores presencials (nivells 4 i 5).
  
Aquests cursos s’imparteixen al campus universitari i es basen en l’assistència dels alumnes a classe. L’ensenyament es duu a terme majoritàriament a l’aula, amb contacte directe entre alumnat i professorat.

Els cursos s’adrecen als membres de la comunitat de la UAB i també estan oberts a persones majors de 18 anys que no estiguin vinculades a la Universitat i que necessitin aprendre llengües.

Les classes són comunicatives i pràctiques: l’estudiant aprèn en un entorn participatiu que fomenta l’aprenentatge.L’alumnat ha de treballar també fora de l’aula. Els cursos segueixen una clara progressió d'acord amb els nivells establerts pel MECR. El professorat d’UAB Idiomes Campus té una àmplia experiència i està especialitzat en un públic adult i universitari.

Programes
Nivell 1
Nivell 2A
Nivell 2B
Nivell 3A
Nivell 3B
Nivell 4

El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació

Cursos presencials: nivells 1-5

Modalitat: Presencial
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates i horaris dels cursos
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes
Crèdits Consulteu la normativa
Certificació: El curs dóna dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 75 % de les classes, i a un certificat de nivell si se supera el curs.

Pel que fa al reconeixement de crèdits, consulteu a la vostra Gestió Acadèmica.

Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.