UAB

Informació general

Vols millorar l’expressió oral?

UAB Idiomes Campus t’ofereix sessions de conversa (10 hores presencials), indicades per a persones que tenen a partir del 4t nivell superat (B2.1 del MECR).
 
De totes les sessions que oferim, tria les 10 que millor s’adaptin al teu calendari.

Amb aquestes sessions milloraràs la capacitat comunicativa en un entorn lúdic i distès. Veuràs com cada dia t’expresses amb més fluïdesa, desimboltura i correcció, alhora que millores la comprensió oral. Aquests cursos et permeten ampliar els recursos expressius orals (lèxic general, connectors, modismes, frases fetes) i millorar la pronunciació, la prosòdia i la fluïdesa.

Descripció
Sessions de Conversa

El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació 

Conversa

Modalitat: Presencial
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates y horaris dels cursos
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes
Crèdits Consulta normativa
Certificació: El curs dóna dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 80% de les classes.

Si necessiteu certificar el vostre nivell de coneixements d’idioma, podeu matricular-vos al nostres exàmens d’acreditació. A l’apartat Exàmens trobareu informació de les diferents convocatòries i dels nivells del quals us podeu examinar.


Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.