UAB

Informació general

Vols millorar l’expressió oral?

UAB Idiomes Campus t’ofereix sessions de conversa (10 hores presencials), indicades per a persones que tenen a partir del 4t nivell superat (B2.1 del MECR).

De totes les sessions que oferim, tria les deu que s’adaptin millor al teu calendari. Aconsegueix la T-10 English Conversation i, a mesura que facis sessions, els docents et marcaran les sessions a què has assistit.

Amb aquestes sessions milloraràs la capacitat comunicativa en un entorn lúdic i distès. Veuràs com cada dia t’expresses amb més fluïdesa, desimboltura i correcció, alhora que millores la comprensió oral. Aquests cursos et permeten ampliar els recursos expressius orals (lèxic general, connectors, modismes, frases fetes) i millorar la pronunciació, la prosòdia i la fluïdesa.

Improve your English with Ted Talks és una formació breu (7,5 hores) que, mitjançant una app concebuda per aprendre anglès amb les Ted Talks, t’ajudarà a millorar el nivell d’anglès. El preu de l’aplicació està inclòs en el preu de la matrícula.

Descripció
T-10 English Conversation
Improve your English with TED Talks


El Marc europeu comú de referència per a les llengües
Modalitats de formació 

 

Conversa

Modalitat: Presencial
Lloc: UAB Idiomes Campus
Edifici B4
Campus de Bellaterra, 08193 Bellaterra
Tel. +34 93 581 13 25 s.llengues.info@uab.cat
Dates: Consulteu aquí totes les dates y horaris dels cursos
Preu: Consulteu aquí tots els preus i descomptes
Crèdits Consulta normativa
Certificació: El curs dóna dret a l'obtenció d'un certificat d'assistència sempre que s'assisteixi a un mínim del 75 % de les classes.

Si necessiteu certificar el vostre nivell de coneixements d’idioma, podeu matricular-vos al nostres exàmens d’acreditació. A l’apartat Exàmens trobareu informació de les diferents convocatòries i dels nivells del quals us podeu examinar.


Si vols més informació sobre el curs que estàs consultant o sobre qualsevol altre curs, ens pots fer la consulta mitjançant aquest formulari: *Camps obligatoris

Un cop enviat, rebràs un correu de confirmació de la teva petició.