Allotjament

ALLOTJAMENT I SERVEIS
La Vila Universitària és el complex residencial del campus de la UAB, situat en un pulmó verd envoltat de parcs i boscos. Als apartaments de la Vila de seguida t’hi sentiràs a casa, en un ambient còmode i relaxant.
A pocs minuts a peu des de la Vila Universitària hi ha l’estació de tren de Bellaterra, que està molt ben connectada amb el centre de Barcelona, a només 20 km, i també s’hi pot accedir fàcilment amb cotxe. La zona residencial és a poca distància caminant tant de les facultats de la UAB com dels més de 40 centres de recerca que hi ha al campus.

Vila Universitària - edificis residencials
A la Vila Universitària hi ha 812 apartaments de diversos tipus i mides que poden allotjar fins a 2.193 persones (24 dels quals estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda).
Els apartaments tipus Q, disponibles al període de Juny a Agost, disposen d'una habitació amb dos llits, un lavabo, cuina totalment equipada i una sala d’estar. Les tovalloles i la roba de llit estan incloses.

Hotel Campus
Les 104 habitacions estan totalment equipades amb aire condicionat i calefacció, mini-bar, televisió per satèl·lit, escriptori, articles de gentilesa, caixa forta i Wi-Fi gratuït.
  
Serveis i equipaments de la zona residencial

►   2 restaurants i 1 bar/cafeteria a l’Hotel Campus.
►   2 bars/restaurants als baixos de la zona residencial.
►   Piscina exterior, camp de futbol, camp de vòlei platja, 2 taules de tennis taula, 2 pistes de bàsquet de carrer, jardins.
►   Papereria, botiga de llaminadures, supermercat, bugaderia i 2 caixers automàtics.
►   Servei de seguretat 24/7.
►   Wi-Fi a l’exterior.
 
Equipaments esportius al campus de la UAB
Els equipaments esportius de la UAB, a poca distància a peu de la zona residencial del campus, conformen, pel que fa a la varietat i a la qualitat, un dels complexos esportius més ben equipats de Catalunya.

Compta amb 2 piscines cobertes, sala de màquines, sala de fitnes, pistes de tennis, pàdel, esquaix i raquetbol, pavelló per a esports en pista coberta, camp de futbol de gespa artificial, rocòdrom, camp de vòlei platja, sauna, vestidors i solàrium. A més, hi ha 6 itineraris de natura a través del campus de la UAB.
Tots els residents de la Vila Universitària poden beneficiar-se dels equipaments esportius amb les mateixes condicions que els membres de la comunitat universitària.
 
SERVEIS D’ALLOTJAMENT AL CAMPUS DE LA UAB:

 
VILA UNIVERSITÀRIA
https://vilauniversitaria.uab.cat/

 
HOTEL CAMPUS
https://www.hotelcampusuab.com/en/rooms/
 
ALTRES
►  Per a allotjament al centre de Barcelona:
http://bcu.cat/ca/allotjar-se-a-barcelona/