Estudiar

Curs online en Direcció i Gestió de la Restauració Col·lectiva i Comercial

Curs en Direcció i Gestió de la Restauració Col·lectiva i Comercial



Aquest curs va dirigit tant a estudiants d'Hostaleria, Turisme i Restauració que vulguin completar els seus estudis; com a professionals que ja estiguin treballant en el camp de la restauració tant comercial com col·lectiva.

Aquesta formació et permet adquirir les principals eines per gestionar de forma eficient, més segura i amb un plus de qualitat qualsevol projecte de restauració.

Aquests són els principals continguts del curs

  • Gestió de proveïdors i clients.
  • Direcció d'operacions en restauració col·lectiva.
  • Elaboració de plats lliures de gluten i altres al·lèrgens
  • Restauració sostenible.


Contacta amb nosaltres per rebre tota la informació o fer una consulta a la coordinadora




Curs en Direcció i Gestió de la Restauració Col·lectiva i Comercial

Preu del curs

  • La matrícula del curs té un cost de 780 euros.
  • Els alumnes i exalumnes de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera- UAB disposaran d'un descompte, fent que el cost de la seva matrícula sigui de 650 euros.

Matrícula

Per tal de formalitzar la matrícula els interessats hauran de realitzar el pagament abans del 19 d'octubre de 2018 a l'enllaç següent.

La gestió acadèmica enviarà un e-mail a l'estudiant confirmant la matrícula al curs. Destinataris
  • Estudiants d'hostaleria, turisme o restauració que desitgin completar els seus estudis.
  • Professionals del camp de la restauració, tant comercial com col·lectiva.

Titulació que s'obté

  • Curs d'especialització en Direcció i Gestió de la Restauració Col·lectiva i Comercial.

Sortides professionals

  • Tècnics de qualitat i seguretat alimentària d'empreses de restauració.
  • Caps de cuina i Xefs Executius.
  • Responsables de sistemes de qualitat, seguretat. alimentària, sostenibilitat i medi ambient en indústries de restauració col·lectiva i comercial.
  • Responsables d'establiments de restauració comercial i col·lectiva.
  • Responsables de compres d'empreses de restauració.
  • Empresaris d'establiments de restauració.
  • Caps d’Hoteleria.
  • Responsable en serveis de restauració.
  • Responsables de cadenes de distribució agroalimentàries.

Continguts
  1. Gestió de proveïdors i clients.
  2. Direcció d'operacions en restauració col·lectiva.
  3. Elaboració de plats lliures de gluten i altres al·lèrgens
  4. Restauració sostenible.

Metodologia

El Curs de Direcció i Gestió de la Restauració Col·lectiva i Comercial desenvolupa una metodologia de formació on-line anomenada 4-Learning, capaç d'oferir totes les competències específiques i transversals de la formació presencial a través de una innovació tecnològica que és, avui dia, capdavantera, i molt innovadora, ja que dóna més flexibilitat a l'estudi.

L’alumne pot organitzar la seva formació segons les seves necessitats i disponibilitats d'horari.

La metodologia 4-Learning permet aprendre en un entorn basat en la vida real, en un entorn en línia, en el qual la tecnologia, Internet i les xarxes socials s'imposen als sistemes convencionals i s'integren en el dia a dia de la vida de les persones. D'aquesta manera, l'estudiant gestiona el seu propi aprenentatge, basat en aptituds i lideratge, en un format docent i tecnològic d'excel·lència.

A través del paper del tutor o tutora, que vetlla per la continua dinamització dels fòrums i l'aprofitament del curs per part de cada estudiant, l'alumne o alumna rep una atenció totalment personalitzada i un seguiment diari.

Coordinació del Curs

  • Àngela Ortín Ruiz, Llicenciada en Veterinària i Postgrau en Seguretat Alimentària:

Professorat

  • Isabel Doys Llorca, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Consultora en qualitat i seguretat alimentària i directora de Normafood.
  • Lluis Julià Boronat, Diplomat en Turisme i Postgrau en Gestió Financera. Key Account Manager a Grup Sehrs.
  • Àngela Ortín Ruiz, Llicenciada en Veterinària i Postgrau en Seguretat Alimentària. Responsable de Seguretat Alimentària a Grupo Clece.
  • Isabel Coderch, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Consultora en restauració sostenible i directora de Te lo sirvo Verde.