Sostenibilitat Alimentaria i Justicia Social

Restauració Responsable

Imatge Sostenibilitat Alimentaria

Els bars restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat. També pots trobar aliments ecològics.

Campanya per al bon ús dels microones
En les zones de pícnic de les facultats de Ciències i Biociències, Lletres i Psicologia, Comunicació i Educació-Traducció i Interpretació s’ha iniciat la campanya per al bon ús dels microones. Aquesta campanya ha estat elaborada per Manuel Bello, Lucas Drobnitzky i Joan Giralt dins de l'assignatura Redacció del Missatge Publicitari del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la UAB. (Veure el document de la campanya - Document PDF).

Sostenibilitat No Alimentaria
Els bars restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat. També pots trobar aliments ecològics Maquinaria eficient Tota la maquinaria de nova instal·lació en el campus es energèticament eficient.

Lluminària per tecnologia LED
Tota nova instal·lació es realitza tenint en compte els principis de sostenibilitat i reducció de consum de fluids: aigua, llum i gas. En l’any 2016 s’aprova una actuació de renovació progressiva de la lluminària per tecnologia LED.

Minimització d’envasos
Per tal de preservar el medi ambient es venen, preferentment, les begudes en ampolla i no en llaunes.

Recollida selectiva
En totes les cafeteries del Campus es realitza recollida selectiva.

Comerç just
Des de l’any 2012 tot el cafè que es consumeix en la UAB es de comerç just. En algunes cafeteries es pot trobar altres productes solidaris i/o de comerç just.

Taps solidaris
En totes les cafeteries del Campus es recullen taps de PVC per una causa solidaria taps