L'Autònoma s'ha de viure > Els nous graus > Ciències socials i jurídiques

Nous graus de ciències socials i jurídiques


 

COMPTABILITAT I FINANCES


Per què triar-la?

Perquè a totes les empreses i administracions calen serveis que gestionin les informacions comptables i els recursos financers.
Perquè fan falta economistes especialitzats en aquestes àrees.
Perquè podràs treballar i estudiar al mateix temps.


 

 

EMPRESA I TECNOLOGIA


Per què triar-la?

Perquè és necessari formar professionals amb coneixements empresarials i econòmics sòlids, que dominin les tecnologies de la informació, i proporcionin a l?empresa més flexibilitat i competitivitat.
Perquè la formació en economia i en sistemes d?informació et permetran integrar-te amb altres perfils a les diferents àrees funcionals: màrqueting, recursos humans, finances, producció,etc.).
Perquè podràs treballar i estudiar al mateix temps.
 
 

 

ANTROPOLOGIA SOCIAL I CULTURAL


Per què triar-la?

Perquè l'Antropologia Social i Cultural és una disciplina de les ciències socials que estudia la variabilitat de les cultures humanes.
Perquè, actualment, l'Antropologia es presenta com a indispensable per a l'estudi de qüestions com ara les desigualtats i les identitats ètniques, de classe, de gènere o d'edat; les variacions culturals en interaccions i fluxos socials; el funcionament d'organitzacions, l'anàlisi de manifestacions complexes de la cultura popular i tradicional, o les situacions de canvi induït que requereixen d'una acció especialitzada per atendre la diversitat cultural.


 

 

CRIMINOLOGIA


Per què triar-la?

Perquè la titulació proposada per la UAB permet al professional criminòleg aplicar la seva formació en tres àmbits, principalment: tasques de prevenció i gestió de problemes de convivència i de criminalitat en administracions locals i autonòmiques; recerca criminològica a la universitat, als cossos policials i a les administracions públiques, i participació en els serveis d'execució penal, per a gestionar la rehabilitació de delinqüents i atendre les víctimes en l'àmbit judicial.