Fons d'Història de la informàtica

Col·leccions Especials
Biblioteca de Ciència i Tecnologia

Secció de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia especialitzada en l'estudi històric de la informàtica. Aquest fons conté mes de 1300 monografies i 89 revistes.  El propòsit d'aquesta col·lecció incipient és impulsar un fons per a la investigació de la història de la informàtica. El grup de treball integrat per la Biblioteca, el Servei d'Informàtica, el Departament d'Informàtica i el Centre d'Estudis d'Història de les Ciències s'ha encarregat de definir el contingut, concretat en quatre eixos temàtics:

  1. Precedents de la informàtica: dècades de 1950 i 1970.
  2. Incorporació de la informàtica a l'empresa.
  3. Introducció i divulgació de la microinformàtica: dècades posteriors a 1980
  4. Cultura informàtica.

Dates límit del fons: S.XX

Data d’incorporació del fons: 2004

Biblioteca dipositària: Biblioteca de Ciència i Tecnologia

On consultar la documentació: Biblioteca de Ciència i Tecnologia

Drets: L'usuari es compromet a utilitzar aquesta documentació només amb finalitats investigadores, a citar la procedència, si en fa divulgació, i a lliurar a la Biblioteca qualsevol treball que resulti de la seva consulta. La consulta o reproducció dels documents no pressuposa l'obtenció de cap dret referent a la propietat intel·lectual del contingut dels documents. Qualsevol utilització contrària a la legislació que la regula i als drets que genera serà responsabilitat de l’usuari.

Contacte a la biblioteca: Us agrairem que qualsevol comentari, tant de la funcionalitat de la pàgina com si trobeu qualsevol error en la descripció del material del fons, ens el feu arribar a Bib.Ciencia.Tecnologia@uab.cat

Biblioteca de Ciència i Tecnologia
Edifici C Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Telèfon: + 34 93 581 1906
Pregunta@