A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA  
 Facultat de Traducció i d'Interpretació  Els estudis  Egps 
El projecte EGPS a la FTI

La FTIde la UAB participa en el projecte EGPS (European Graduate Placement Scheme) (http://www.e-gps.org/). L’objectiu d’aquest projecte és acompanyar els estudiants durant tot el procés de pràctiques a l’estranger. Si tens consultes o dubtes concrets sobre el projecte, pots posar-te en contacte amb les professores l’Olga Torres (olga.torres.hostench@uab.cat) i Anabel Galán (isabel.galan@uab.cat).

Abans de començar les pràctiques

1. Visita la pàgina web del projectei descarrega’t  l’EGPS Handbook que trobaràs a la pàgina principal  (http://www.e-gps.org/).

2. Posa’t en contacte amb les empreses que ofereixen pràctiquesa la base de dades d’empreses que hi ha a web del projecte. També pots buscar empreses europees pel teu compte i posar-t’hi en contacte directament. Un cop t’hagin seleccionat podem oferir-los la possibilitat de participar en el projecte com a entitat col·laboradora.


Model d’inici de la carta de motivació: 
 
Mr./Mrs. XXX (nom del contacte de l'empresa),

I should like to apply for an internship with your company, as part of the European Graduate Placement Scheme (EGPS, http://www.e-gps.org/). (…)


 

3. Un cop tinguis la confirmació de l’empresa, sigui del país que sigui, emplena el següent formulari amb les dades de l’empresa perquè sapiguem que t’integres al projecte EGPS.

4.
Demana la beca Erasmus Pràctiques o la beca del Programa Propi de Pràctiques de la UAB a l’Àrea de Relacions Internacionals (ARI) de la UAB.  L’ARI s’encarregarà de la gestió dels convenis de pràctiques. Abans de marxar a l’estranger, has de passar per la Gestió Acadèmica de la facultat i formalitzar l’ assegurança de mobilitat obligatòria.  

5. Per l’assignació del tutor de la Facultat, contacta amb el coordinador d’intercanvis corresponent al país que pertany l’empresa.
 
Durant les pràctiques

Unes pràctiques EGPS impliquen que tant l’estudiant com l’empresa tenen en compte els Occupational Standards por Translation Students on work placement elaborats en el marc del projecte EGPS.

Occupational Standards for Translation Students on work placement.

A fi de reflexionar-hi, mentre realitzis les pràctiques has de preparar el portafoli de pràctiques EGPS com s’explica a l’EGPS Handbook.  Aquest portafoli és independent dels informes que hagis de preparar per a l’assignatura de pràctiques del grau (consulta la web de pràctiques de grau). Són dos portafoli diferents, encara que tinguin informació en comú.

> Model de portafoli de pràctiques EGPS:

En acabar les pràctiques

Els estudiants han de demanar al tutor de l’empresa que empleni l’informe de seguiment de pràctiques EGPS (Model d’informe per al tutor d’empresa EGPS, per descarregar). Heu d’adjuntar aquest informe, emplenat i signat pel tutor de l’empresa, al portafoli EGPS, i lliurar el portafoli al tutor de les vostres pràctiques EGPS a la UAB.

A més, els alumnes que s’han matriculat de l’assignatura de pràctiques i fan aquestes pràctiques a l’estranger, han de seguir els procediments normals de qualificació de l’assignatura (vegeu la web de pràctiques de la facultat), i les pràctiques a l’estranger es qualificaran dins de l’assignatura de pràctiques del grau.

Els alumnes que NO tenen matriculada l’assignatura de pràctiques, quan tornin han de sol·licitar la transferència dels crèdits a l’expedient. Nota important: Aquests crèdits no compten en el total de crèdits a superar en el pla d’estudis.

Els alumnes de quart curs que acaben el grau i marxen a fer pràctiques a l’estranger, NO han de demanar el resguard del títol fins que acabin les pràctiques, per no tancar l’expedient fins que tornin.
 

Inici Mapa web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona